Szerintem mára eldőlt, hogy Bajnai Gordonnak nincs esélye arra, hogy a 2014-es választási kampányban a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje legyen - írja blogján Török Gábor politológus, aki szerint a volt kormányfőnek arra volt, arra lett volna szüksége, hogy legyenek olyanok, akik az MSZP-ben felvetik miniszterelnök-jelöltségét, akik meggyőzik a szocialista küldötteket, és tulajdonképpen legyőzik Mesterházy Attilát a belső harcban. Bajnai ezen a téren teljes kudarcot vallott.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
A végeredmény az lesz ,hogy marad a mostani elszomorító helyzet !Orbán tovább rontja Országunk gazdaságát ! A szavazásra megint sokan el sem mennek . A megszállott orbánimádók miatt győz a mostani kormány .A jobboldal erősödik ,a baloldal erősödik de többfelé szétesve . Egy jó pont lenne ,ha a DK is bent maradna.
JAJMÁR
@Gemüs52: Várjuk ki a végét. Sok a rejtőzködő, vagyis a véleményét nem vállaló ember. Olyan is van, aki mást mond, mint amit gondol.
verőce21
A jövő évi parlamenti választás már régen régen eldőlt a Fineszesek javára. :)
Sede
A jövő évi választást már elszerencsétlenkedte az "eelenzék".
Gemüs52
@JAJMÁR: A győzelemnek akkor lenne értelme ,ha kétharmados lenne .Mert ha nem így lesz mit tud a baloldal csinálni !? Fontosat,ami teljesen megbuktatná Orbánt és "becses" csapatát,nagyon semmit. Orbán olyan Alkotmányt csinált és olyan törvényeket hozott ,hogy nagyon nehéz legyen lerugdosni a trónról ! Sajnos !
JAJMÁR
@Gemüs52: Semmi sem dőlt még el. Volt, amikor én is azt hittem, de ez nem így van. Miért dőlt volna el? A statisztika azért megbízhatatlan, mert akiket kérdeznek, nem őszinték.
Várjuk csak ki a végét, lehetnek meglepik... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.