A kormánynak nem fáj a feje amiatt, hogy külföldre megy 2-300 ezer olyan nyugatiasan gondolkodó fiatal, akinek nem tetszik a rendszer, és amúgy sem szavazna rájuk - ezt Vásárhelyi Mária mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A szociológus szerint a fiatalok többsége szívesebben maradna itthon, ha biztonságot és perspektívát látna maga előtt. atv.hu

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Akinek most jó az marad. Aki nem talál munkát, alulfizetett, nem tudja adójából visszaigényelni a kedvezményeket és átlag alatt keres az ha teheti kimegy. Valószínűleg nem is szavaz a fideszre.
pacsni
feltalàlta a melegvizet ez a fa@kalap.
pacsni
làttam a felvètelt az Olgàval ès azzal szociologussal, semmit ujjat nemtudott mondani, de ha engem hivott volna meg Olga sokkal jobban tudtamvolna magam kifejezni ès megmagyaràzni a helyzetett, hogy a mai fiatalok mièrt mennek kulfoldre. Ennek a holgynek nemvolt semmi szòkincse. Remèlem nemminden szociologus ilyen ismètlo szavakat mond mint ez a No semmivel sem lettem okosabb tole. Semmi magyaràzatott nem adott. (le a kalappal elotte) mèg jo hogy rovidvolt az interju.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.