Beigazolódott a legnagyobb félelem az e-útdíjjal kapcsolatban: az élelmiszeriparból egyre több jelzés érkezik, hogy a szállítmányozók továbbhárítják a megnövekedett költségeiket. A Magyar Állattenyésztők Szövetsége, a vágóállat és a tejipari terméktanácsok szerint, ha a kormány nem engedélyezi számukra az ingyenes úthasználatot, hamar megemelkedhetnek az alapvető élelmiszerek árai. Az útdíj az önkormányzatoknak gondot, az élelmiszer-feldolgozóknak csődöt is okozhat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
èn egyettèrtek a dràgulàssal, mert ezek az àllattenyèsztoktol fillèrekèrt veszik toluk az àrut, ès nekunk 5-szorosère adjàk el. mondjàtok màr meg, melyik hèten nemdràgul valami? a egy kèthete azt irtàk dràgul a burgonya, kenyèr, tej. Sajnos szuksègunk van ezekre a termèkekre, de ha lehetne èn otthagynàm a polcon az egèszett ès megromlana nekik, ki kell dobnijuk. ha senki nem venne ezekbol a termèkekbol 1-2 hètig akkor levinnèk az àrakat. en nagyon szeretem a sajtokat, turot, joghutrot,de ezekbol màr nemveszek semmit, mert 2000 Ft kilòja. ilyen fizetèsek melett nem lehet megengedni a sajtokat. (egyenlore) aztàn majd megnèzem, hogy mit tudokmèg nèlkulozni. Meg kell nekik èrteni, hogy lopna, csalnak, mint a kormàny.
soljanka
Meg kell keresni valahol a rezsiköltség árát...:)
Yoda69
Ennyit a rezsicsokkentesrol!
IDIOTAK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.