A meg nem erősített értesülés szerint az erzsébetvárosi Peterdy és Murányi utca kereszteződésében kábítószer ügyben intézkedtek a rendőrök. Az MTI helyszín közelében lévő tudósítója azt látja, hogy a Murányi utca és a Peterdy utca egy-egy szakaszát lezárták.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Megint egy "nesze semmi, fogd meg jol" tudositas,... Erdekes viszont, hogy az MTI tudositoja eppen arra jart, es megfigyelte, amint az rendorok intezkednek, es persze majd elmondjak nekik is - az MTI tudositojanak - hogy nem nyilatkoznak a nyomozas erdekeben...Az, hogy ujabban az egesz varos olyan biztonsagos, hogy barmikor kereszttuzben talalhatja magat a polgar, vagy eppen kettevaghatjak egy karddal, az a plebsz baja, viszont semmi koze ahhoz, hogy ezekkel a dolgokkal a rendorseg mihez kezd...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.