A Sólyom hamarosan megkezdi működését, és elindítja első gépét, amelyet Álmos vezérnek kereszteltek el - jelentette be a cég vezérigazgatója a társaság első sajtótájékoztatóján. A Sólyom Airways hamarosan megkezdi működését – jelentette be Vágó József, a légitársaság vezérigazgatója a cég első sajtótájékoztatóján. A vezérigazgató szerint a Malév csődje sokkolta a szakmát, és ezt követően több befektetővel kezdte keresni a kapcsolatot, hogy új magyar légitársaság jöhessen létre. Több arab befektetővel tárgyaltak, amíg megtalálták az ománi idegenforgalmi mecénást, iletve az Egyesült Arab Emirátusbeli pénzügyi befektetőt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
"Több arab befektetővel tárgyaltak, amíg megtalálták az ománi idegenforgalmi mecénást, iletve az Egyesült Arab Emirátusbeli pénzügyi befektetőt."
Szólni kellene a fidesz csicskásoknak hogy az arabokkal nem lehet eljátszani hogy törvényt módosítunk és szarunk majd visszafizetni a kölcsönt, pontosabban lehet, de akkor a TEK nagyon-nagyon kevés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
A hetedik gép Töhötöm?
Ezt ugyanolyan nehéz a külföldieknek kimondani, mint a Sólyom-ot...
.
Bénán photoshopolt repülővel indult el a Sólyom Airways honlapja
most.444.hu/2013/07/27/benan-photoshopolt-repulovel-indult-el-a-solyom-airways-honlapja/
lbs
@gergely: Azt a nevet jogilag lehetetlen - úgy tudom - újra felvenni.
Ismétlem, a "Turul" szerencsésebb lett volna mert könnyen kiejthetőbb, ráadásul még jobban kifejezi a nemzeti jelleget.
gergely
@lbs: Legyen valami ami magyaros,de nemzetközileg is jól hangzó,eladható.
Ne valami "maradi" név legyen.
lbs
@gergely: Már miért volna pl. a Turul név "maradi"?
Egyébként ez a maradi egy olyanféle pejoratívan használt kifejezés amely előkelő helyen volt a gyermekkoromban a meglehetősen primitív bolsevik szóhasználatban.
bencemacska
A Sólyom elnevezésű légitársaság vezetőjétől hallottam - a Fidesz fanokon kívül -, hogy a magyar kormány gazdaságpolitikája tökéletes.
No, azóta erősen kételkedem a gazdasági számításaikban!
Tootsy
@gergely: Sehogysem tudjak kimondani, mert semmilyen mas nyelvben nincsen "ly" hangzo,... Mindenhol "i"-nek, vagy "a'j"-nak fogjak megprobalni kiejteni...Ha egyaltalan ki tudjak ejteni valahogy,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.