Egy másik, formálódó magyar légitársaságnál külföldön is kiejthető nevet kerestek. Az elmúlt hetekben színre lépett új magyar légitársaság, a Sólyom Hungarian Airways mellett egy másik cég is megpróbál betörni a becsődölt Malév után maradt űrbe. A formálódó repülős cégnél fontos marketingkérdés volt, hogy milyen névvel lenne érdemes kilépni a nemzetközi piacra. Az Index információi szerint a légiforgalmi tervekkel kacérkodó cég terveiben egy darabig az AirPaprika elnevezés is szerepelt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Talán a Széles Gábor által fejlesztett energiacella szerűség fogja őket meghajtani minimális költséggel? Vagy ez lesz vagy újabb szemfényvesztő fidesz akció az egész, hogy minél több pénzt és szavazatot tudjanak bezsebelni.
kkalman
Ha így megy tovább, fogadásokat lehet kötni arra, hogy 2013. dec. 31-én hány nemzeti légitársaságunk lesz.
Ariana
Én nem hiszem, hogy komolyan felmerült az Air Paprika, szerintem ezt csak így utólag dobták be, hogy lássuk, van olyan névötlet, amihez képest még a Sólyom sem szar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.