A Marks & Spencer (M&S) a mai napon bejelentette, hogy átalakítja hazai üzleti modelljét. A lépés következtében a M&S a mai napon hat budapesti franchise üzletének teljes tulajdonjogá...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

margócika
Miért kell bezárni a vidéki M and S üzleteket? Valójában azért, mert oly gyenge minőségű árukat forgalmaznak, hogy még a turkálós, használt M and S-termékek is különbek. Amit itt árulnak az nagyon silány anyagból készül és jóval drágább, mint a Nyugaton kapható jó minőség. Tehát ez az oka. A szövet anyagok tiszta műszálból készülnek, a kötött holmik 100 % akrilból vannak. Tehát ócska rongyokat árulnak sok pénzért Kelet-Európában. Csak a polóikra lehet azt mondani, hogy jó szabásúak és az összetételük is megfelelő. Hosszú évek óta nem vettem semmit náluk. A csomagolt női alsójukat szerettem. Abban a hitben voltam, hogy az talán még jó. De tévedtem. A csomagolás ugyanolyan, mint régen. De tartalom!!! Rugalmatlan, anyag és rossz zsabás. Hát már ezt sem szabad náluk vásárolni. Zárjanak is be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.