Azt írja a Magyar Nemzet, hogy június 25-én, a Városmajor utcai Mezzo luxusétteremben (ilyen lenne egy luxusétterem?) összegyűltek a hazai médiamogulok, akik „a hirdetésekből fenntartott médiában tulajdonképpen élet-halál urai", és arról döntöttek, hogy „mostantól minden politikai kérdésben saját eszközeikkel a kormány ellenében foglalnak állást, nagy felületet adnak az ellenzéknek, és előnyben részesítik a kabinetet érintő negatív híreket". A csupa feltételezésből összehordott cikkben azt állítják, hogy „itt már nemcsak a reklámpiac, hanem a közélet, ha úgy tetszik, a választások befolyásolása a cél".

A névtelen szerző szerint augusztus 20-án, vagyis éppen a nemzeti ünnepünkön lép működésbe a kormányellenes gépezet.

A Story Tv lesz az ellenség fészke.

(...)

Tényleg csak röhögni lehet, hogy mindezt egy oly lap közli, amelyik a kormány és a Simicska-féle cégek hirdetéseiből él, pedig egyáltalán nem vicces. Inkább vérlázító ez a cinizmus, és ijesztő, ahogy csírájában akarnak mindent elfojtani, ami nem az ő nótájukat fújja. Csakhogy ez nem rajtuk múlik. Igaz, nem is a Story Tv-n.

Részletek a Magyar Narancs blogján >>>

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Övék az egész közmédia, erre a Story tévé miatt aggódnak? A kabinetet fényező csatornák egy kissé több emberhez jutnak el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.