A Fidesz szerint egyedül a Gyurcsány-Bajnai-kormány szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikája bukott meg mind a magyar emberek szemében, mind a gazdasági mutatókban.

A párt szerdán így reagált az MSZP frakcióvezető-helyettesének szavaira. Józsa István arról beszélt, hogy az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának csődjét jelzik az augusztus 1-jétől életbe lépő adóemelések, amelyekre nem volna szükség, ha növekedne a gazdaság.

A Fidesz ugyanakkor azt közölte: a szocialista kormányok az államadósságot és a munkanélküliséget megduplázták, a magyar családokat megszorítások sorozatával sújtották, felelőtlen költekezésük miatt az ország pénzügyileg kiszámíthatatlan, sérülékeny volt. "Csaknem Görögország sorsára jutottunk" - fogalmaz a Fidesz a közleményben.

Hangsúlyozták, hogy mostanra Magyarország pénzügyileg talpra állt, kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, "saját erejéből visszafizeti a bukott baloldal által felvett IMF-hitelt, miközben az ország jelenlegi vezetése minden eszközzel segíti a magyar családok és vállalkozások boldogulását".

A közleményen írtak arról is, hogy tízéves rekordot döntött meg a foglalkoztatási ráta, csökken a rezsi, bővül a családi adórendszer "és nem engedjük el a Gyurcsány-Bajnai-kormány által devizahitelbe hajszolt családok kezét".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
" egyedül a baloldal gazdaságpolitikája bukott meg"------Hihhi hahaha kedves kormány eddig a három év alatt EGY azaz 1 %-os gazdasági növekedést sem tudtatok produkálni.
Pedig kormányváltáskor 4%/évet is mondtatok volna.
A világon rajtunk kívül még egy ország van amelyik szegényedet. Ez igazán nagy eredmény.Én még szeretnék lejjebb csúszni ha lehetne.
GeoCravker
"segíti a magyar családok és vállalkozások boldogulását"
Holo a fenébe van az egy milla munkahelyből 750 ezer piaci béren nyilt új munkahely. Ja, hogy Londonban, Berlinben, Müchenben, Gibraltáron, Dublinban? Bocs!
nyanya001
"A közleményen írtak arról is, hogy tízéves rekordot döntött meg a foglalkoztatási ráta, "

nem féltek, hogy rátok szakad a plafon ?
marlin
Hogy ez a Józsa, meg az a fosbarnára szoláriumozott szőke mit nem mond a faékekenek bíztatásul!!
Pedig a mondhatnák a "frankót" is!! Volt, aki tudta!! :))
fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y7/r/pgEFhPxsWZX.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.