„Gulyás Gergely ma hosszan próbálta győzködni a nyilvánosságot, sajtótájékoztatójából azonban az derült ki, hogy a regisztrációt kitervelő, a választókerületi határokat újrarajzoló, a választásokon a kormányoldalt helyzetbe hozó Orbán-kormány ma sem tudott garanciákat adni a választások tisztasága miatt aggódóknak” – áll az Együtt-PM közleményében.„Gulyás Gergely szavaival ellentétben maga, a Fidesz által kinevezett NVI elnök ismerte el, hogy az új, az Orbán-kormány által kidolgozott szabályozás közepette van esély választási csalásra” – tette hozzá a közlemény. Mint írják, a „kormány összevissza beszél, a választások befolyásolására tett eddigi lépéseit megtapasztalva pedig a kormánytisztviselők becsületszava okkal kevés a magyar polgároknak”. Az Együtt-PM Szövetség számára csak olyan választási eljárás fogadható el, ami a csalás lehetőségét teljes mértékben kizárja„A kormány még mindig nem végezte el a házi feladatát, ezért felszólítjuk, hogy minden eszközzel garantálja a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@ranger47: ...erre mit mondjak, elfogult vagy, lökött vagy, esetleg így születtél ...válaszd amelyik neked jobban tetszik.
qxy
Volt egyszer egy nagy falu ma már Nagyközség.
Oda ment egy " úri meber és azt mondta a Polgár mesternek. Holnaptól én akarok lenni a polgár mester. és kibaszott egy nagy táska pénzt az asztalra. és azt mondta . ha többet tudsz mellé tenni, maradhatsz ha nem, mehet a picsbe. Így is volt.
Szerintem a választás sem esik ettől messze. J ó jó szavazni kell mert hadd tudja a nép hogy ő akarta.
ranger47
@Csizmás Kond: Érv nincs,de van mocskolódás! Égsz,mint a felcsúti kapca!
ranger47
@lajospapa: Felgyújtatja az egész országot a még megmaradt csőcselékével!
Prof. Dr. Vak Komondor
Figyu Öcsi, te sem adtál garanciát a libákokra!:D
Ergo: ... sss!
ranger47
@Prof. Dr. Vak Komondor: "libákokra"?Elborult a lilaköd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.