"A Gyurcsány-Bajnai-kormány családellenes politikájával" szemben a Fidesz érdemi intézkedésekkel segíti a gyermeket nevelőket - közölte a kormánypárt sajtóirodája. A közlemény szerint hatszázezer rászoruló és elsős gyermek kap ingyen tankönyvcsomagot a kormány döntésének köszönhetően. Hozzátették, hogy a családi adórendszer kibővítése 270 ezer családnál hagy több pénzt, folytatódnak a kisgyermekes édesanyákat segítő családpolitikai és foglalkoztatási programok, a rezsicsökkentés és a "bukott baloldal miatt bajba került" devizahiteles családok mentése is. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkársága pénteken közölte, hogy több mint hatszázezer diák kap ingyen tankönyvet a következő tanévre. Szavaik szerint az idén bevezetett tankönyvreform egyik legfontosabb célja, hogy néhány éven belül minden általános iskolás diák ingyenesen jusson hozzá a tankönyvekhez. Ez a következő években felmenő rendszerben valósul meg.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Szerintem meg nem kellene agyon támogatni senkit, ugyanis éppen a baloldal bukott ebbe bele legutóbb, itt a pártom most nem igazán gondolkozik helyesen. Mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyit fel is tud nevelni, a magam részéről 3 gyereknél határt szabnék a támogatásoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@entero: Na babám! Akkor jó lenne ha ezt a fidesz bevezetné???
űrbán
@entero: "a pártom"
Haver ezt hívják nyílt szini lebukásnak ;-)
Ezek szerint tényleg mocskos jól fizetnek kula ferkó bér-kommentelőinek :-)
Tudod haver végül is van az a pénz, nincs felvétel? ;-)
human
@entero: "A pártom"
Viktor, te vagy az? Lebuktál kis huncut :)
kkalman
Osztják a nem létező pénzt, de ennek az "ingyen" tankönyvnek legalább van némi értelme, a majdani szavazatok gyűjtésén kívül.
entero
@űrbán: Sajnos, most nincs felvétel, de hamarosan lesz, ha minden igaz...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.