Zalaegerszegen a város polgármestere fogadta a roma holokauszt két túlélőjét. A fideszes Gyutay Csaba kijelentette: neki, mint a város első emberének hangadónak kell lennie abban, hogy egyértelművé váljék, itt nincs helye semmiféle rasszizmusnak és soha nem ismétlődhet meg, ami a világháborúban történt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: A holokauszt ismert, csak kicsit elszálltak a számokkal. Hülyét kapok a "hat, hat és fél millió zsidó áldozat" mondókától, mikor fizikailag is képtelenség lett volna annyi embert megsemmisíteni az alatt a kábé 3 év alatt (1941 végétől '45 elejéig) amíg a gázkamrák állítólag működtek, főleg úgy, hogy más nemzetiségűeket (például cigányokat, oroszokat) is megöltek. A Vöröskereszt 1949-es adatai a 270-300 zsidó ezer áldozatról sokkal reálisabbak és hihetőbbek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@tivoli: Ha abból indulok ki, hogy Adolf Hitler személyiségét a Thule szabadkőműves páholy tagjai építették fel, akkor kezdenek beigazolódni azok az állításai a törélnészeknek, hogy a holo történéseket maga a nemzetközi szabadkőműves szervezet készítette elő.
Ők az általuk értékesnek tartottakat kimenekítették, akiket meg értéktelennek ítéltek, azokat odalökték a korabeli államhatalomnak.
Ráadásul az állandóan kicsikart kárpótlási pénzek jelentős részét is elsíbolták.

Mit lehet erre mondani?
tivoli
@lbs: Pontosan erre gondoltam. És itt a lényege az egész zsidó ideológiának.
"Ők az általuk értékesnek tartottakat kimenekítették, akiket meg értéktelennek ítéltek, azokat odalökték a korabeli államhatalomnak."
És valóban Hitlert a zsidók bérelték fel a zsidók ellen s a deportáltak vagyona az "értékesek' vagyonát gyarapította.
De mindjárt jön lógósluidzsi és megcáfol minket ékesszólásával.
lbs
@tivoli: Engedelmeddel helyesbítenék: Igyekszik bennünket az ékesszólásával megcáfolni...
lenhardtibolya
A háború szörnyű dolog, és amikor gyerekek halnak meg a háborúban, az a legborzalmasabb. Ezt senki nem vitatja. Azt azonban nem helyeslem, hogy a történészeket is azonnal fasisztának, antiszemitának tartják, hogyha azok a valódi számokat próbálják felkutatni. David Irving is így járt...(talán ismerős a neve, ő egy kiváló író-történész).
A német precizitás közismert, tehát elképzelhetetlen, hogy ne vezettek volna pontos nyilvántartást a koncentrációs táborokról. Hová lettek az ilyen nyilvántartások? Miért nem kutatható a történelem ezen sötét időszaka?
Az, hogy ennyi évvel a háború után erőszakkal lelkiismeret-furdalást próbálnak kelteni még az iskolás gyermekeinkben is, beteg dolog. Nem a magyarok kezdték a háborút és nem nálunk működtek a munkatáborok. Nem sok közünk volt az egészhez, de ráhatásunk szinte semmi nem volt az eseményekhez.
lbs
@lenhardtibolya: Én azért emlékszek 2009 év a palesztinok számára szörnyű karácsonyára!
Ott az izraeliek foszfortöltetű gránátokat használtak a gyakorlatilag védtelen palesztin civilek, köztük nők és gyermekek ellen.
A TV premier planban mutatta a foszfor szörnyű hatásait a megégett embermaradványokon.

A legborzalmasabb azonban nem ez volt.
A szörnyűségek helyszínétől néhány száz méterre az izraeli civil lakosság fesztiválhangulatban ünnepelte ezt a borzalmat, lángossütők, meg egyéb vendéglátóipari létesítmények voltak kitelepülve a hangulat további emelése érdekében.
Az izraeliek piknikként élték meg a Szeretet Ünnepén a palesztinok tragédiáját.
Ugyanolyan korú zsidó fattyúk röhögcséltek a képsorokon, mint amilyen korúakat lőtt az izraeli haderő.!
Érdekes a jól fizetett, megélhetési emberbarátok pl. az Amnesty International aktivistáinak nyoma sem volt, a szervezet kussolt!

Ezek után ez a banda ne próbálja szennyezni a jövendő nemzedékeink tudatát a holo- történetekkel és próbáljon ránk erőltetni holmi mesterségesen fenntartott szégyenérzetet!
Ráadásul ez csak egy epizód volt Izrael történelméből, amely hasonló mint a "nagy testvér" az USA esetében.
Spontán megtörtént, meg előre kitervelt gyilkosságok sorozatai.
lenhardtibolya
@lbs: Igazad van, én sem tudom elfelejteni azt a Karácsonyt, azokat a képeket. Bizony a fehér foszfort is bedobták a palesztinok ellen, akik nem tehettek semmit, és a világ sem segített - ahogy nekünk sem 56-ban - hallgattak a világ "csendőrei" is...

Arra is emlékszem, hogy a rakétákra az izraeli gyerekek üzeneteket írtak, aztán mentek a rakéták a gázai övezetbe, pusztítani. Felmerült bennem, hogy tudták-e az üzenetet író gyerekek, hogy mi fog történni? Ha igen, az nagy baj, ha nem, akkor őket kellett volna tanítgatni a történelemre ill. az emberségre.

A mi gyermekeink, unokáink kénytelenek elviselni, ahogy lenyomják a torkukon az átírt történelmet. De miért van ez így? Mikor fogják a történelemhamisítókat végre bíróság elé állítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.