A gyűlölet elutasítására és az emlékezés fontosságára hívták fel a figyelmet a roma holokauszt emléknapján a pártok és az egyházi szervezetek.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
A ROMÁKTÓL A MAGYAR ELLENESSÉGET IS ELKEL UTASÍTANI NEM?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Feraj49: Tisztességes, legális vajdákkal megoldható lenne a kölcsönös 'tisztelet'.
Sujkos
Bajnai Gordon "a származásuk miatt üldözött, megkínzott és meggyilkolt magyarok" -ról beszél. Vagyis a fából vaskarikáról. Ha valaki cigány, akkor cigány. Ha japán akkor japán. De ha cigány, vagy japán, akkor nem lehet semmi más. Magyar sem!
Betaloc
A cikk a szokásos felszín kapirgálása és a valódi okok szőnyeg alá söprése.
A gyűlölet, az antiszemitizmus nem magától alakul ki, hanem egy folyamat eredménye. Ezért az eredményért az érintettek gazdagon tettek. Ebből eredően a kialakuláshoz vezető okokat kell felszámolni. Ha ez megtörténik, akkor a gyűlölet is szinte teljesen eltűnik a hétköznapokból.
Sujkos
@Betaloc: A gyűlölet, a megvetés éppen olyan természetes emberi érzés, mint a szeretet és a tisztelet. Nem akaratlagos cselekvés.
A cigányok primitív élősködő népség. Mindenhol csak terhet, problémát jelentenek. Nincs olyan ország, ahol ne akarnának megszabadulni tőlük.
Feraj49
@tivoli: Talán ki kellene próbálni ezt is ,mert ami eddig volt az nem működött,és nem is működik !
tivoli
@Feraj49: Működött az, amig nem akarták erőszakkal integrálni a füstösöket. Vályog már nem kell, de a cigányzene meg a kupecság most is megy. Na meg a média szektor. Ott nincs is hiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.