A víz nem stadion, trafik, föld, autópálya vagy takarékpénztár, hogy csak úgy el szabadjon lopni. Hát minek képzelik magukat ezek a kis latrok, rögtön miniszterelnöknek? Fogják az utcai kutakat, a rendeletünk megfogalmazásában: közkifolyókat, amit aztán illegális vízvételezésre, a jogvédők megfogalmazásával: ivásra és fürdésre használnak. Ami megint csak furcsa, mert én például jobban szeretem a sört, a gyerek meg a svepszet, már ami az ivást illeti, mosdani pedig eszembe se jutna közkifolyó, más néven utcai kút alatt, mert egyrészt rohadt hideg, másrészt nem férek alá, harmadrészt ott az új masszírozós zuhanykabinunk az ötállásos, króm zuhanyfejjel. A kis purdék bezzeg ott pancsoltak a szabadban. Ezt mindenképpen meg kellett akadályozni, azért is zártuk el a vizet, nehogy tüdőgyulladást kapjanak. Ezzel megmentettük Krisztus urunkat is ettől a csúnya betegségtől, hiszen ő maga mondta, hogy „amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.” Remélem, nem lesz...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: UKKAals
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

UKKAals
mu...sa

Bizony szörnyű veszélyekkel jár ha a "fajtánk" kormányoz!Pl. nem veszik el senki földbérletét, nyerőgép koncesszióját, nyugdíjpénztári megtakarítását, korkedvezményes nyugdíját,trafikengedélyét, takarékszövetkezetét,vízközművét, hulladékszállító vállalkozását-sőt még a cigányok is ihatnak vizet.
Rossz még belegondolni is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.