Az ócsai telep már nem lakópark, hanem kalandpark, több kilométeres távolságra mindentől, ahol méregdrágán őrzik az üresen álló házakat - mondta Korózs Lajos szocialista politikus.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
yazo64
@miazavalami: Áááá, dehogy... akiknél a negatív pozitívat jelent, ott az elqrás sikertörténet!
miazavalami
@yazo64: Ja! Akkor ez sikertörténet? Hát jó nagy. A végén világszerte utánozni fogják a fidesz politikát. Megmondta Orbán vezííííír.
yazo64
@miazavalami: Megmondta, megírta...sikertörténet van embörök, nincs apelláta! A minap esett ki a postaládámból az a redvás levele...
miazavalami
@yazo64: Én meg nem kaptam!!!
Felháborító!
yazo64
@miazavalami: Tessen csak türelmesen pillogni naponta vagy 5x a postaládádba:) ... vagy a szomszédodéba ha pintér küld egy sms-t:)
miazavalami
@yazo64: Na azéééé annyira nem hiányzik! :-)))
Úgy látom már csak ketten maradtunk.
kkalman
Senkit nem hagytak az út szélén. Aki ott volt, azt berúgták az árokba, szakadékba. Ez egyszer legalább nem hazudtak.
yazo64
@miazavalami:Ha nem hiányzik annyira az a nyüves levél, akkor meg ne tessék reklamálni:))) Az enyém ott áll bontatlanul, a kutyum megrögzött papírevő, de ezt nem akarta megkóstolni:) Okos jószág:)))
Hamarosan az alvás mezejére lépek... sűrű napom volt hőséggel megspékelve:\
kkalman
@yazo64: A kutyusod ha ezt megenné, lehet, hogy megveszne. Inkább dobd a szemétbe ezt a levelet, nehogy a kutyusnak valami baja legyen.
miazavalami
@yazo64: Jó éjt neked. :-)
Én is megyek.
kukac50
Akiket az út szélén hagytak,azok nem fognak a Fideszre szavazni.
Akik 30 ezer forint alatti összegből is fizetik Orbán sarcot, amit adó néven mindenki fizet.
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Bizony elkúrták, amikor aláírták a hitelszerződéseket.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Nem csak a devizásokról van szó! Megjegyegyzem a deviza hitelt a fidesz engedélyezte! A forint hiteleket olyan magas kamattal kínálták , hogy ne vegye fel senki. Ráadásul hagyták hogy a bankok adják mindenkinek , elég volt fedezetként a lakásuk! Most nem fog az agyam mert másnapos vagyok , de ha gondolod összekapom magam estére és folytatjuk...
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Jól van pihend ki magad.
Vitaindító: a ft hitel valóban drágább volt, de stabilabb is. Ezzel szemben a devizahitel egy olcsóbb, de nagyságrenddel kockázatosabb is, hiszen ott már be volt építve az árfolyamkockázat. Ezért kellett volna elkerülni, hiszen senki nem próféta, hogy előre tudja évekkel mennyi lesz a chf vagy az euró árfolyam ingadozása. A bankok ezt jól tudták, ezért hárították ezt veszélyforrást a kuncsaftra mégpedig jelzáloggal. Ha a kuncsaft nem fizet, akkor szerződés felmondva (nyilván egy összegben nem tud fizetni, ha részletekben sem), végrehajtás, kilakoltatás. Ráadásul a befizetett pénz is oda lesz. Bár a lakások eladása nem megy egyik napról a másikra, még így is a bank járt jól.
Árfolyamkockázattal terhelt hosszú lejáratú hitelt el kellett volna kerülni, túl nagy volt a rizikó. De nem, sokan felvették és most sír a szájuk.
Pisti271
@miazavalami: ma, 16:47
Én nem állnék szóba azzal, akinek SS jelmondat a nickje.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Ha jól emlékszem Gyurcsány figyelmeztetett a deviza hitel kockázatára, és egy banki szakember is akinek nem jut eszembe a neve. De ennek ellenére az elmútnyócév alatt vették fel a legtöbb hitelt. Ha a kormányok annyira segíteni akartak volna , már az elején belenéztek volna a bankok szerződéseibe. De nem tették. Vajon miért. Tudom , hogy az adósok is hibásak , de mond meg nekem őszintén, ha egy egyszerű embernek azt szajkózzák éjjel nappal , hogy ez az igazi akkor ezt veszi fel. Nyomták a reklámokat éjjel nappal!
miazavalami
@Pisti271: Húúúú!
Majd utána nézek...
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Nem tették, hiszen ezek magánszerződések, melyekhez az államnak, a mindenkori kormánynak nincs köze.
Ha az egyszerű ember ennyire nem ért ehhez, akkor utána jár.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Jó , hogy nincs köze! De vannak eszközök , úgy nevezett törvények amiket ha megalkottak volna akkor a bankok azt betartva írták volna a szerződéseket.
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Aha. De nem voltak ilyen törvények. A mi lett volna ha című lemeznek nem sok értelme van.
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Nem sok az igaz. De azért ha tennének valamit akik a legjobban rászorulnak akkor még sok gyermekes családon segíthetnek. Mert amit az adósmentés keretében eddig kiagyaltak , az csak a gazdag adósoknak volt jó!
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Tervezik, meglátjuk mi lesz belőle.

No és mi van másnaposságoddal?
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Túl élem. Tegnap esküvőn voltunk. :-) Nem vagyok még formában...
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Csak egy kicsit fárasztó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.