Orbán Viktor ma interjút adott a Blikknek, mely során többek között beszélt a Külügyminisztérium elleni orosz hackertámásról, az EP-választásról, Varga Judit és Novák Katalin lemondásáról és a kegyelmi botrányról, de Magyarország jövőjéről is.

Orbán Viktor már a jövővel is tisztában van – „Én látom azt, amit az emberek még nem látnak"

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Mint arról korábban írtunk, Orbán Viktor tartja a kapcsolatot a lemondott Novák Katalinnal és Varga Judittal, utóbbival ráadásul gyakrabban is, mivel szakmai kérdésekben továbbra is számít a volt igazságügyi miniszter véleményére.

Az interjú során nemcsak a múltról, de a jövőről is beszélt a miniszterelnök. A 444.hu idézi, hogy elhangzott, amikor 1998-ban a Fidesz megnyerte a választást, Orbán azt mondta, innentől kezdve szép évek várnak Magyarországra. Arról, hogy azóta eltelt 26 év, és ilyen Magyarországra gondolt-e, a miniszterelnök azt mondta:

Ilyesmire, csak azt gondoltam, hogy egyszerűbben jutunk el ide. Sosem vagyok elégedett, természetes, hogy lehetett volna szinte mindent jobban csinálni. De ha az utat nézem, akkor azt gondolom, hogy 30 évvel a rendszerváltoztatás után ez vállalható. Amit Magyarország kihozott ezekből az évekből, még ha voltak is kacskaringók, útvesztők, vargabetűk, összességében vállalható. Szerintem jó pályán vagyunk.

Orbán Viktor azt is hozzátette:

Én látom azt, amit az emberek még nem látnak. Mert ugye én egy tervezőasztal mögött ülök, én tervezek, látom a számokat, azt hiszem, hogy tudom, hogy mi fog történni, és az átlagnál sokkal kevesebbet is tévedek, elnézést, ha ez ilyen szerénytelennek hangzik, de a terveink általában ülnek és jók, és most haladunk. (…) Látom az előttünk lévő két-három olyan évet, ami a kivételesen jó évek közé tartozik majd Magyarország történetében. (…) Van egy tervem, és az sikerülni fog.

Forrás: blikk.hu, 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Abban a pillanatban, ahogy leadtad a szavazatodat a fideszre:
-kitör a világbéke,
-harmadukra esnek az árak,
-Brüsszel eltűnik a Föld színéről,
-Ovi sovány lesz, magas és fiatal,
-megjelenik a háztartásodban a megtakarított 14 milliód,
-a migránsokat elviszik a gyíkemberek,
-megszűnik a homoszexualitás,
-visszakapjuk az elcsatolt területeket,
-S. Mari egyenesen előre fog nézni.
(ha nem hitted el, kérj Tomitól még egy csíkot!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nostradamus?!?!?!?! A cipődet nem köti meg!
Persze, ez nem kihívás annak, aki egy ujjpattintással teremtette ezt az egész Világmindenséget!
Nessy
@Őrnagy: Már sokszor kértem a hozzáértőktől, ha Soros bérencnek titulálnak, mert esetleg eltér a véleményem pártunk és kormányunk véleményétől. írják meg a pontos címet, hol lehet a "bérenc díjért" jelentkezni!
Viccet fékretéve, az ötvenes években is kötelező volt "Samu bácsit" utálni, hirdették is a plakátok. Nem utálok senkit, nem szokásom. Pláne nem parancsszóra!
Őrnagy
@Nessy: Ez egy jó ötlet, azt én is szeretném megtudni, mert egy kis pénz mindig jól jönne! Hahaha
Viszont akármennyire is útálom az összes MSZMP utódpártot a FIDESZ-MSZMP utódpárttal és Orbán basival együtt, a módszeres USA néphülyítést és szarkavarás, és Európa tönkretételére való törekvését még az előbbieknél is jobban utálom. A magyar érdeket pedig nem ahhoz mérem, hogy ki mit mond, hanem ahhoz, hogy a saját megítélésem szerint mi a valódi magyar érdek.
Ha valaki csak tévedésből küzd a magyar érdek ellenében az nem ok arra, hogy ne küzdjek a tévedések ellen is akár megbízásból terjesztenek tévedéseket, akár tudatosan! Neked csupán jóindulatbó mondom, hogy én egyetlen politikus véleményét se mérlegelem, de te sokszor túságos tévedésben vagy a valódi magyar érdekekkel szemben. Nem politikai elvek mentén, mert az magánügy, hanem a konkrétumokkal kapcsolatos álláspontjaidban!
Aki Én
@verőce21: @Őrnagy: Soros, Soros, Soros...
Hú, de beteg két balfasz vagytok ti.
Menőmanó
Orbán tisztán látja a jövőt, azért van ennyire beszarva. Az ő gyűléseire csak az ellenőrzött, letapizott hívek mehetnek.
Billibácsi
@Menőmanó: Hurááá! Már betettem a hűtőbe a pezsgőt és előkészítettem a szilveszterkor eldugott petárdákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.