A Transport for London (TfL), a brit főváros közlekedéséért felelős önkormányzati szervezete szégyenlistát készített, és sajnos a magyar nagykövetség is a listán végezte.

Szégyenlistára került a londoni magyar nagykövetség – Ez a bűnük

Fotó: 123rf.com

A TfL arról készített listát, mely nagykövetségek tartoznak nekik a legtöbb pénzzel a be nem fizetett dugódíjak miatt. A középmezőnyében ott van a magyar nagykövetség is, akik 625 millió forintnyi tartozást halmoztak fel – közölte az Index.

65 milliárd forintnyi be nem fizetett dugódíjat próbál behajtani a Transport for London a londoni nagykövetségeken – szúrta ki a HVG. A TfL adatai szerint a legtöbb pénzzel az Egyesült Államok tartozik, de a londoni magyar nagykövetség is jelentős tartozást, több mint 625 millió forintot halmozott fel, mivel a dugódíj 2003-as bevezetése óta semmit sem fizettek az úthálózat használatáért.

Mivel a dugódíj nem adó, hanem szolgáltatási díj, a diplomaták sem mentesülnek a kifizetés alól.

Továbbra is követelni fogjuk az összes be nem fizetett dugódíjat és a kapcsolódó büntető felszólításokat, és szorgalmazzuk, hogy az ügyet a Nemzetközi Bíróság elé terjesszék

- közölte a TfL.

Forrás: index.hu, hvg.hu, TfL

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
" Továbbra is követelni fogjuk az összes be nem fizetett dugódíjat és a kapcsolódó büntető felszólításokat, és szorgalmazzuk, hogy az ügyet a Nemzetközi Bíróság elé terjesszék... "
Naív brit kormány, tényleg azt hiszik, hogy a jelenlegi magyar vezetés, bármiért is, fizetni fog?
Csak szólok, hogy az Orbán kormánynak a világon, mindenhol előjogai vannak!!!
Vagyis, ha nem fizet, hát nem fizet!
Ez így működik itthon is!
Lásd: tb befizetések vs kórházak hiánya!
A bevont összeg, jócskán fedezné az egészségügy hiányát, de a csókosoknak jobban kell...
Tehát. lóvé nyista!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Géza: Majd összedobjátok Gézuka.
Méhes
olvastam,hogy nálunk is így van sok ország nem fizet, ez persze nem menti fel a magyarokat
rücsü41
A magyar kormány úgy viselkedik mint az itthoni egészségüggyel, vagy oktatással.Azt gondolják hogy Londonban is ,hogy,azt a gyakorlatot lehet folytatni mint itthon ,hogy nem fizetnek amikor kellene és azt elnézik majd a kormánynak.Nem ezek az angolok régimódiak, mert úgy tartják ,hogy ha valaki egy szolgáltatást megrendel azt azonnal , vagy a szerződésben meghatározott időben ki kell fizetni.Mi hiába mutatjuk az angoloknak, hogy nincs pénzünk, nem fognak megkönyörülni rajtunk , úgy hogy az lenne a legjobb ha kifizetnénk amivel tartozunk!Az is egy megoldás hogy nem használunk autót, s így nem kell parkolásért fizetni.A baj az hogy az urak a gyalogolástól már elszoktak.
balos
@simmering73: Ezek!Még a tanárok munkabérét is attól az EU tól KÖVETELIK akikre legszívesebben kolerát zúdítanának!Bezzeg a putyin seggén a pattanás sem zavarja a nyalásában öket!
CsipkeRózsa
Az sem igazán naprakész állapot, hogy a dugódíj 2003-as bevezetése óta most kérik először a dugódíjakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.