A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-szövetség továbbra is úgy gondolja, ha megnyerni nem képes a választásokat, akkor megpróbálja botrányba fullasztani azt. Gulyás Gergely országgyűlési képviselő pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy a választási eljárási szabályok az európai gyakorlattal összhangban biztosítják a választójog gyakorlását valamennyi magyar állampolgárnak. A Gulyás Gergely arra reagált, hogy az Együtt-PM törvénymódosítással biztosítaná a külföldön dolgozó magyar állampolgárok levélben történő szavazásának lehetőségét. Fidesz arra kéri a baloldali ellenzék pártjait, hogy lehetséges választási vereségüket ne kezdjék el már azelőtt magyarázni, hogy bekövetkezett volna. Ha pedig mégis ezt teszik, akkor ehhez ne használják eszközül a külhoni magyarokat - olvasható a közleményben.

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A félázsiai neobolsevik fideSS maffia által kreált választási törvény már az egy botrány.
joopapa
A fidesz tele van jósokkal és látokkal? Honnan tudják mit fog csinálni az ellenzék?
ranger47
@joopapa: Nem látnak azok sz@rt se!!Csak a pofájuk jár de minek?
kiskutyauto
Az országban három és fél éve folyamatos botrány van... 98-ban sem korrekten hatalmat rabolt (Csurka és Torgyán paktummal), majd 2002-ben MEGBUKOTT ORBÁN elmebeteg dilettáns-diktátor, aki sokkal csúfosabban bukott mint a baloldal bármikor és meg van bukva éppen most is, meg van bukva három és fél éve.. közröhej, világröhej és -szánalom tárgya, morálisan szánalmas acsarkodó kétharmados hatalmának legitimitása nullára konvergál... hát kínjában nem tud mást bedobni, mint ezt az újabb szánalmas átlátszó süket szöveget.. hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán hajrá Fityiszmutyisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.