A Fidesz szerint a Gyurcsány–Bajnai-szövetség továbbra is úgy gondolja, ha megnyerni nem képes a választásokat, akkor megpróbálja botrányba fullasztani azt. Gulyás Gergely országgyűlési képviselő pénteki közleményében hangsúlyozza: a választási eljárási szabályok az európai gyakorlattal összhangban biztosítják a választójog gyakorlását valamennyi magyar állampolgárnak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nyanya. Fogsz te még akkorát bukni orra, hogy arról fogsz koldulni. No a koldulást csupán virtuálisan gondoltam, mert köztudott, hogy alaposan megszedted magad. Lassan abba fogsz belebetegedni, hogy mint a papagáj ismétled Gyurcsány-
bajnai. bukott baloldal.
De voltatok már ti is bukott fidesz, fog még arról szólni a hír, Orbán-Matolcsi, csak várd ki a végét. Tudod ki nevet a végén? Ha nem tudod, majd megtudod kiflis csaj.
kukac50
A Fidesz másról sem tud beszélni csak a bal oldalról,Bajnairól Gyurcsányról.
A kiflicsücsök szőkeség arról is beszélhetne hány ember család kénytelenek 50 ezer forint alatti összegből sanyarogni,mert ennyiből élni lehetetlen.
A Fidesz vett el az emberektől még abból a kicsiből is.
Arról beszéljenek ilyen kis összegből hányféle adót kell fizetni!!!
dr lóherre
Ezek a FityeSSek már annyira félnek a buktától, hogy már a saját eredményüket kiabálják.
Na meg a kiflizabáló, meg a hoppá, meg a többi FityeSSes szócső kész röhej!!!
vakvillám
láttam én már éjjeliőrt --nappal meghalni.Baromi gyanús a baloldal hezitálása--ők már tudják, ők nyernek--a fidesz elvisz mindent---a választások után fiftizik az ellenzékkel a hasznot,és a baloldal majd megbassza a szánkat adókkal.,és tapossuk tovább a mókuskereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.