A Nemzeti Választási Iroda elnöke szerint egy országos választás négymilliárdba kerül. – A levélszavazásnak van bizonyos kockázata, és kétségtelen, hogy ebben az esetben nagyobb felelősségük van az egyes embereknek, de én azt gondolom, bízni kell bennük, hiszen miért akarnának csalni? Tekintsük felnőttnek a választópolgárokat! És hadd hivatkozzam a német gyakorlatra: ott – a magyarhoz hasonló szabályok szerint – elsőként 1957-ben szavazhattak levélben, míg mára a húsz százalékot is meghaladja az ilyen módon voksolók aránya, és nem tapasztaltak soha tömegesen visszaéléseket. Aki viszont minden áron csalni akar – emlékezzünk csak a láncszavazásra –, az bármilyen rendszert kijátszhat. Meggyőződésem egyébként, hogy jó törvény született, mert az új választási szabályok megalkotásakor sikerült a korábbi rendszer hibáit kiküszöbölni.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Te hülye tyúk... nem az emberekben nem bízunk, hanem drága pártunkban és kormányunkban. Persze az elv okos, magyarázzuk meg a választások tisztaságában kételkedő állampolgárnak, hogy ő a hülye, mert milyen hernyó dolog már csalónak kikiáltani a honfitársaikat, ezáltal hátha elszégyelli magát... és ezzel egyúttal a felelősséget is szépen letoljuk magunkról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
samuel
@Horizont: Sajnos megnyerik a 2014-es választást,amibe besegíz a jelenlegi heterogén ellenzék is. A jelenlegi ellenéknek meg kellett volna tisztúlni a magukat és a pártjukat lejárató személyektől,mit keres ott az a SZAKTEKINTÉLY akit az Osztrák parlamentben KORRUPCIÓ kapcsán együtt emlegettek a STRABAGGAL, vagy az aki részese volt a Magyarországon létre hozott aránytalan-igazságtalan nyugdíjrendszernek.
samuel
@Horizont: Amennyiben szükség lesz a Jobbik részvételére a FIDESZ keblére öleli és úgy mint a Kisgazdákkal majd együtt garázdálkodik,mert a politikus olyan élőlény ,hogy ha szembeköpik azt hiszi ,hogy az eső esik.
nagypapa
A Fidesz tudja,hogy ha 2014-ben véletlenül alulmarad,a jogállam szétverése és az ostoba gazdaságpolitikája miatt perek sorozata indul és sokan közülük sokéves börtönbüntetésre számíthatnak! A hatalom megérzéséért és és ezért is csalni fognak!
kata53
A fidesz akarja elcsalni a választást és ezért lefizeti a határon túli...hát nem is tudom, valódi magyarokat?
kamazuka
Kétféle ember lesz a választások idején.
Az egyik alig várja hogy szavazhasson.
A másik elmegy és iszik egy két sört!
Ebből többen lesznek!
Ez nem kampányfogás,hanem tény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.