Egy év múlva ilyenkor már nem lesz hatalmon Orbán Viktor - olvasható Mesterházy Attila szokásos hétértékelőjében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
Mesterházy Úr ! Ha továbbra is így balfaszkodnak maguk, mint ahogy eddig tették, akkor Orbánnak még több négy éve van hátra. ( sajnos) Maguk meg mehetnek 2014-ben a lecsóba, mint az MDF,FKGP,SZDSZ és még tudnám sorolni.
coyote3
Akkor viszont eltűnik a fidesz is. Reméljük helyettük egy normális ellenzéki párt születik.
Január
@coyote3: Neked legyen igazad, de számolni kell a kapitalizmusunk gyermekbetegségeivel, amin át kell esnie - habár már régen nagykorú - és arra a "normális ellenzék pártra" még várni kell. Itt még a mindenkori politikusok nem laktak jól, és az mindent meghatároz. Mint ahogy Hofi is megmondta a lét határozza meg a tudatot.
Brother Louie
Minél inkább a topon van valaki - vagy annak érzi magát - annál gyorsabban farolnak ki alóla egyszerre. Akér egy éjszaka alatt.

Példának okáért ott van Berlusconi. Akivel éveken keresztül fotózkodtak meg dörgölőztek hozzá, az a majom meg elhitte valóban ő a Jani.
leszúrt rittberger
Muhaha. Mesterházy bújj vissza az egérlyukadba... 3 év ellenzékiség nem szól másról, csak hogy majd egyszer hogy el fogják zavarni Orbánt... Persze. Ahhoz valamit le is kéne tenni az asztalra, az ilyen illuminált sajtóközlemények helyett.
JAJMÁR
@Január: Ja, a lé! A lé határozza meg a tudatot. A kétértelmű "lé" :D

Nagyon hiányzik Hofi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.