A Blikk szerint Bándy Kata gyilkosa többször is elmondta, hogy ha a jogerős ítélet is életfogytiglani börtönbüntetés lesz, megöli magát a rácsok mögött.

Ügyvédjétől, dr. Sólymos Sárától a Blikk megtudta, védencének már a nyomozás alatt is voltak hasonló megnyilvánulásai. Pontosan felfogta, mi lesz tette következménye.

- Védőként, ahogy eddig, most is megpróbálom tartani benne a lelket. Azt, hogy pontosan milyen szavakkal adta tudtomra, hogy az életfogytiglani szabadságvesztést nem képes végigcsinálni, a hozzátartozóira való tekintettel nem szeretném elmondani, de két nappal a tárgyalás előtt bemegyek hozzá a börtönbe, és beszélek vele - mondta az ügyvéd.

Péntek meghunyászkodva, minden konfliktus nélkül, mintarabként éli mindennapjait. Jelenleg ugyanis egy lopási ügy miatt a Kozma utcai börtönben tölti jelenleg egy év négy hónapos szabadságvesztését.

A BVOP szóvivője, Szalai Tímea a lapnak elárulta, hogy a tárgyalás közeledtével a rabok olyan pszichés állapotba kerülhetnek, amit akár börtönpszichológusoknak kell kezelni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Öngyilkossággal fenyegetőzik!! És..??? Senkinek nem fog hiányozni, ha felköti magát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
deviance
golyóálló üveg mögé tennék neki megkötött kötelet... ott legyen előtte, de ne tudja használni
SELIG
Én meg minden nap kínoznám mindenféle dologgal. A végén mikor már majdnem meghal, akkor meggyógyítani és mehetne újra a "buli".
miazavalami
@vakvillám: Remélem a dutyiban meg teszik mások...
kkalman
Robinson Péntekje a Lordok Házának a tagja ehhez a Péntekhez képest, pedig ő elmondhatta magáról, "vadnak születtem".
Péntek "úr", ha van bátorságod hozzá, csak rajta! Nem fogunk könnyeket hullatni érted.
dömdödöm
Meggyilkoltál egy fiatal nőt te überidióta ! Valami hajtott ami mást nem , ott vagy ezért ahol más nem . Azt csinálsz amit akarsz . Senkit sem érdekel .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.