Pécs-Budapest - Mintarabként viselkedik a börtönben Péntek László (27), akit Bándy Kata (†25) meggyilkolása miatt első fokon tényleges életfogytiglanira ítéltek. Péntek jelenleg Budapesten, a Kozma utcai börtönben van, korábban egy év négy hónapra ítélték lopásért. Úgy tudjuk, Péntek nagyon meghúzza magát a börtönben, kifejezetten kerüli a konfliktushelyzeteket. Nem idegen tőle a rácsok mögötti világ, fiatalsága nagy részét bent töltötte. Barátainak gyakran dicsekedett azzal, hogy: „raj volt a sitten”. Most azonban megváltozott. – Én úgy tudom, hogy még csak meg sem rótták a börtönben – mondta az egyik ismerőse, akikből mostanában már nem sok akadt. A rendőrpszichológus kegyetlen meggyilkolása után ugyanis haverjai elpártoltak tőle. A legnagyobb közösségi portálon már csak egyetlen ismerőse van, mégpedig J. Eszter, a gyermekének édesanyja.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
REMÉLEM KINYÍRNAK TE TETŰ!!
meg úgy egyáltalán mindannyian kinyírhatnátok egymást szép sorban!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Nyakán kellett volna a kötelet meg húzni.
Feraj49
Megint a Blikk ! A rokonai szerint meg Pécsett van a börtönben ! Akkor ki hazudik? Szerintem a Blikk ! Jó volna ha többet erről a mocsokról már nem írnának !!!Az "újságíró meg költözzön mellé " egy szellemi szinten lehetnek,akkor pontos infót adna !/már akit érdekel/
töky
Az ítélet kihirdetésénél a bíró azt mondta hogy " Péntek László megszűnt létezni" Ezek a kibaszott tudósítók ezt miért nem veszik figyelembe? Miért írnak minden nap erről a tetűről? Még a végén ebből is nemzeti hős lesz, mint a Whiskys rablóból.
( Aludj kicsi Kata békében.
csa-csa
@miazavalami: egyetértek! utána KINYÍRNI!!
taglo
Még 50-60-évig huzogathatja ! (sajnos a mi pénzünkön )
vakvillám
Sok dolgot nem értek-nem csak ezt!Egy ilyen igazán szép kis nőt---egy buli után nincs egy férfi,ki hazakísérjen.Én régebben,jártam már bulizni,de a velem lévő hölgyet "hazatoltam".A másik ,szakmája miatt semmi önvédelmi --akármi sem volt kéznél?Igaz az ilyen állatokat talán a golyó sem fogja:MOCSOK-TETŰ!---most már lehetsz raj mig megdöglessz--élj sokáig!Isten hozzád Kata!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.