Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a miskolci megyei kórházban kimagasló szakmai munka folyik. Az pedig az állam gondoskodó feladatai közé tartozik, hogy minden, a szokottól eltérő esetet kivizsgáljon - mondta Kriza Ákos (Fidesz) Miskolc polgármestere a koraszülött csecsemők halálozásával kapcsolatban kedden az MTI-nek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Teljesen mindegy hogy jó vagy rossz munka folyik, nincs mentség és nincs kegyelem...ezekért a csecsemők haláláért mindenki felelős aki abban a kórházban dolgozott, legalábbis akinek valamilyen köze is volt az osztályhoz...gondoljunk bele, ha a saját gyerekünkkel ez történik...
Pálinkafőző Rézüst
"... a szokottól eltérő ..."
Na vazze, ez azért több annál, elvtárs!
szaboria1
@palika: Mikor telepítették vajon ezeket az úgynevezett új inkubátorokat, az is lehet nem jól voltak beállítva. Legalább is egy hírben hangzott el nem rég telepítették ezeket az inkubátorokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.