Nincs jelentősége annak, hogy ki dobja be a határon túl élők levél-szavazatait a gyűjtőurnába vagy a postaládába - véli Navracsics Tibor, közigazgatási miniszter. Ezt Schiffer Andrásnak, az LMP elnökének írásbeli kérdésére adott válaszában közölte a miniszter.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"a Fidesz szerint az állampolgár a felelős"
--anyád !
Nakimaga
"a Fidesz szerint az állampolgár a felelős"
--anyád !
ranger47
@Nakimaga: Olvass a sorok között!!A rablóbanda úgy érti,hogy az "orbani fideSS Haza" ellen szavazók a felelősek!Nos,2014-ben minden,a Hazáját szerető,Hazájáért felelősséget érző baloldali menjen el szavazni,és meg fog szűnni ez a rémálom!!Ennyi!
Nakimaga
A sorok közöttre vannak a "leveles" és a "kettős" állampolgárok szavazatai ,melyet az éppen aktuális politikai párt fog bevetni a választás számukra kedvező kialakításáért,a többi néma csend !:)
Hellcat
Mégsem az állampolgár fog csalni hanem TI!!! Ez a nyilatkozatokból már most világos mint a nap...bedobhatja az egész faluét? Hát mi az anyám ez.
lópicigáspár
@ranger47: Nem csak a baloldaliak, hanem minden reálisan gondolkozó szavazati joggal bíró állampolgár, aki ebben az országban él és úgy érzi elég volt az ámokfutásból!
human
A választási iroda vezetője szerint bízzunk az emberekben és ne feltételezzük egyből, hogy csalni akarnak. Ez direkt félremagyarázás. Senki sem gondolta, hogy Józsi bácsi fogja a szavazatokat meghamisítani, hanem a Kubatov fiúk fogják ezt tenni.
Így dolgoznak a Kubatov fiúk:
vimeo.com/55694118

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.