Bár a Fidesz a 2006-os választási kampányban bírálta, hogy négy miniszteri biztost alkalmazott a Gyurcsány-kormány, jelenleg 45 miniszteri biztos működik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kedves Fidesz!

2010-ben rátok szavaztam, mert azt hittem, hogy jót teszek ezzel az országnak. Én akkor sem és most sem éltem/élek rosszul.
Nagyon kegyetlennek tartottam azt, hogy Gyurcsányék megszorítanak, azt hittem, hogy elakarják lopni az ország pénzét.
Megetetett a kampányotok. Míg Gyurcsány egyszer és Bajnai egyszer adott ki válságkezelő csomagot, addig ti eddig 7 megszorító csomagot dobtatok ki Matolcsyval és Orbánnal.
Szerencsére bebizonyítottátok, hogy bár nem a legjobb választás volt az MSZP, de nálatok 100-szor jobb volt.
Akkor még 10-ből 8 ismerősöm idehaza élt, mára 10-ből 2. Elszomorít, hogy menekülnek az emberek ebből az országból.
Ahelyett, hogy a sok retardált hívednek nyomatnád a kamu, hazug kommunikációt (EU ellenség, IMF ellenség, mindenki ellenség), ahelyett tennél valamit ezért az országért.
Míg az MSZP alatt épült 1200 km autópálya, a ti kormányotok alatt fél méter nem épült. Míg az MSZP alatt 45ezer új munkahely létesült a versenyszférában, csak azért mert jöttek befektetők a ti "uralkodásotok" alatt eddig egy új befektető sem jött, de megszűnt 32 ezer munkahely.

Unom már, hogy ti vagytok hatalmon. Ha rajtam múlik el lesztek küldve 2014-ben.
Hellcat
Ellenzékből mindent nagyon tudtak, rohadt okosak voltak. Miért van 4 kormánybiztos, miért drága a benzin...miért drága az EUR miért kell megszorítás. aztán jöttek ők...11x több kormánybiztos, 2x drágább üzemanyag, 2x drágább EUR/CHF, 4x több megszorítás. 8 évetek volt tervezni...8! Be se jártatok dolgozni, csak a fizut vettétek fel. Kampányoltatok. És a 2/3 os hatalmat is csak a szabadrablásra használjátok fel. Jó lenne ha ezt mindenki észrevenné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.