Hisztérikus cikkek és reakciók sorozata jelent meg a miskolci kórház koraszülött intenzív osztályán történt halálesetek miatt. A hisztériát a miniszterelnök példátlan beavatkozása fokozta, mert azt a gyanút kelti mindenkiben, hogy valami kirívó hiba, szabálytalanság, sőt törvénysértés történt. Nem, nem, nem! Ez gátlástalan vádaskodás, a kivizsgálás szakaszában, amit nem a miniszterelnöki fenyegetésre kezdtek meg. Minél több a hisztérikus reakció, annál több szülő fog rettegni, pedig nincs okuk rá. Minél többet vádaskodnak, annál több egészségügyi dolgozó adja fel, mert hiába a többségük tisztességes és figyelmes munkája, azonnali a tények ismerete nélküli vádaskodás. Az egészségügyben még mindig vannak tisztességes szakemberek, de nem azért tisztességesek, hogy a kormánynak megfeleljenek, vagy mert attól rettegnének. Felháborító ez a túlzó, félelmet, sőt hisztériát keltő miniszterelnöki beavatkozás. Már senki nem meri figyelmeztetni, hogy ártalmas amit tesz?

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Miert, konkretan most mit csinalt? Ha csak utasitotta a megfelelo szerveket az ugy kivizsgalasara, akkor nincs akkora baj, nem? Nem vedem ot, de valahol ez benne lehet a munkakori leirasaban: idonkent szamonkeres, ha szukseges,...

Vagy megint tullihegett valamit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.