Orbán Viktor után Bajnai Gordon is fejest ugrott a magyar bulvárcikkek világába. De ez valószínűleg a legunalmasabb ugrás a politikai PR-újságírás történelmében. A tegnap a Bestben lehozott interjú azzal kezdődik, hogy a politikus feltűrt ingujjban sörözik. Onnantól csak fárasztóbb. A magyar bulvársajtó pont az ilyen cikkek miatt unalmasabb a totóeredményeknél. És akkor itt van Bajnai Gordon, aki tényleg csak annyit húzott elő a demokratikus kalapjából, hogy ő létezik. A Best interjúja semmi másból nem áll, mint végtelenül, de tényleg nyomasztóan unalmas életigazságokból. Bajnai érdekes figura egyébként, aki találkozott vele személyesen, az mind azt mondja róla, hogy okos, az átlagember meg annyira nem ismeri, hogy többet tudjon mondani róla, mint hogy ő a libás. Én egyszer láttam élőben beszédet mondani, a szándéka és a mondanivalója nagyon lelkesítő volt, de annyi érzelemmel és szikrával adta elő, mint aki elfáradt a szotyizásban. Én szívesen megismerném személyesen Bajnai Gordont,...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Fura... én találkoztam vele személyesen kétszer is, és egyáltalán nem mondanám unalmasnak. Igaz, nem is vagyok újságíró, aki egy bizonyos benyomást igyekszik sulykolni az olvasóba.
silber13
@A Tündik bündije: Azért a tolladat nem a Közgép készítette és - istennek hála - nem narancsszín téntával lett megtöltve!
human
Szolidaritás gyűlésen láttam már. Tisztán és érthetően tartotta az előadást. A végén legalábbis nem dakota mondásokkal volt tele a fejem :)
Ha valakinek túl sótlan, az kapcsoljon vissza a győzike showra, vagy a barátokköztre.
kata53
@A Tündik bündije: Én csak egyszer találkoztam vele és egyáltalán nem unalmas, intelligens, megfontolt, udvarias.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.