A cím kissé ellentmondásos ugyan, hiszen ki az, aki ne támogatna egy ilyen Európai Uniós kezdeményezést? Azért határoztam el mégis, hogy néhány gondolatomat megosszam e témában, mert több ismerősömnél az FNA bevezetésének a gondolata is kicsapta a biztosítékot. A kérdés ugyanis úgy szólt eredetileg, hogy reális-e annak bevezetése? Mivel őszinte meglepődéssel vettem tudomásul, hogy egyesek az FNA-t csak egy választható opciónak tekintik – ami természetesen különböző személyes, vagy ideológiai meggyőződésből akár el is utasítható – ezért azt gondolom, néhány nyilvánvaló és alapvető összefüggésre valószínűleg nem világítottam rá korábban, így ezt most pótolnám.

Forrás: ekomozgalom.hu
Feltöltő: wolk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wolk
A cikkből kiderül,: "

...hogy az FNA kapcsán ugyan egy sor felmerülő problémán és megoldási javaslaton kell még magunkat átrágni, de a címből egyértelmű, hogy az én olvasatomban inkább az a kérdés: megengedhetjük-e magunknak egyáltalán, hogy valamilyen formában NEM vezetjük be az FNA-t? Érveim, melyek szerint elkerülhetetlen a feltétel nélküli alapjövedelem biztosítása, pontokba szedve a következők:

1. Technológiai munkanélküliség
2. A fogyasztói társadalom
3. A jelenlegi pénz- és bankrendszer
4. Társadalmi feszültségek
5. Természetes harmónia

Gabriel Newlee EKO Mozgalom alapító tag"

Természetesen a cikket jegyző Gabriel Newlee bőven kifejti állásfoglalásának indoklását.

Az MSZP csupán egy politikai léggömböt eresztett el.
UKKAals
Tehát mielőbbi bevezetése szükéges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.