Sótlan és unalmas emberről csak sótlan és unalmas bulvárcikket lehet írni. Meg sótlan és unalmas fotókat lehet készíteni. Nem úgy, mint Putyin elnökről. Bajnai Gordon PR-tanácsadója beletörődhetne végre, hogy ha megfeszül és vért izzad, a főnöke akkor se lesz a bulvárlapokban eladható karakter. Bajnai Gordon nem hozza, hanem viszi a pénzt a média-megjelenésekkel. És talán a szimpatizánsokkal is ezt teszi. Bajnai soha nem lesz olyan, mint Vlagyimir Putyin, a félmeztelen orosz medve, akiért megőrül a bulvár, aki vadvízi evezésen pózol, medvére vadászik, tigriseket simogat, delfinekkel úszik, méretes csukákat pecáz ki a jeges szibériai vizekből, jávorszarvast etet, sárkánnyal repül, versenyautót tesztel, snowmobilon szeli át a Tajgát, karatézik, hokizik, célba lő, és ha ideje engedi, még a vándormadarakat is irányítja a repülésben. Ehhez képest Bajnai Gordon olyan, mint a tejbetök. Nem kéne nála erőltetni a bulvármacsó karaktert.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Szerintem is az a nagy államférfi, aki két ballábas gumicsizmában ugrál a gátakon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@entero: Jaj már, attól ne rettegj! Jól behülyített téged is a fidesz mocsokszöveg, nyugoggyámá meg! Csak gondolj a 2009-2010-es kormányzására, ha Bajnai nincs, csődbe megy az ország, és akkor 0rbánod miből hízott volna ilyen zsírosra?
entero
@nemkati: Tévedsz, én nem rettegek, sőt, ideges sem vagyok. Nekem nem árthat ez a bukott miniszterelnök semmit, de sokaknak igen. Persze, azzal én mit is törődök...Egyébként ha maradt volna Bajnai, akkor lett volna államcsőd, most végre a hitelt, amit oly kegyesen felvett, visszafizettük.
nemkati
@entero: Mondom, bevetted a szövegüket, ezt a nyilvánvalóan orbitális hazugságot, pedig képes lennél józanul is gondolkodni.
human
"ha maradt volna Bajnai, akkor lett volna államcsőd" :D
Ha Orbán nem vezeti be az egykulcsos adót, nem kell a megszorításokat bevezetni. Ennyit a kormány szakmai tisztánlátásáról.
dzurinda
@entero: "Nekem nem árthat ez a bukott miniszterelnök semmit"

Bajnai nem bukott miniszterelnök, bukott miniszterelnök ugyanis csak az, aki egy választáson alulmarad.

"Egyébként ha maradt volna Bajnai, akkor lett volna államcsőd, most végre a hitelt, amit oly kegyesen felvett, visszafizettük."

Igen, a lejáró adósságot magasabb kamatú hitelekkel refinanszíroztuk. Ennyi történt, semmi más. Államcsőd pedig nem lett volna, ugyanis jó állapotban adta át az országot Bajnai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.