Vajon milyen veszélyes alkut köthettek a háttérben a magyar emberek kárára, a kifizetett dollármilliókért cserében - tette fel a kérdést Hoppál Péter. Mintegy félmilliárd forint "hálapénzt" fizetettek ki a Bajnai Gordont támogató pénzügyi körök olyan szervezeteknek, amelyek az utóbbi időben a kormány és Magyarország ellen folytattak lejárató kampányt - mondta a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Hoppál Péter emlékeztetett: a Heti Válaszban megjelent tényfeltáró cikk szerint a Bajnai Gordon mögött álló, dollármilliókkal kitartott szervezethez tartozott például a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság, a Haza és Haladás Alapítvány, az Eötvös Károly Intézet, a Nők a nőkért Együtt az erőszak ellen.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Vajon a zorbánc matolcsi simicska habony mészáros nyerges körökben milyen veszélyes alkuk köttettek a magyar emberek kárára, teszem fel a kérdést.
ranger47
@Dr. Felipe: Olyanokat,amelyek létrehoztak 4,5 millió koldust,450 ezer éhező gyermeket,több tízezer hajléktalant,egymillió munkanélkülit stb...!
Pisti271
"Bajnaiék visszatérésével a Fidesz azt prognosztizálja, hogy nyilvánvalóan ugyanaz a szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitika térne vissza Magyarországra, amely már egyszer tönkretette az országot"
A Fidesz Bajnaitól 1%-os, növekvő GDP-vel vette át az országot.
Most dübörgő siker a 0,1%-os növekedés.
Tessék mondani mennyi lenne, ha az "szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitika"
nem telepíti ide az autógyárakat?
Január
Ugyan már bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű. - Ilyesmivel fognak traktálni még egy jó darabig.
bencemacska
Az összes jogvédő szervezet útban van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.