Áder János köztársasági elnök a Magyar Szent István Rend kitüntetést adta át Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszónak és Lámfalussy Sándor közgazdásznak az államalapítás ünnepe alkalmából kedden Budapesten, a Sándor-palotában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Volt egyszer egy ici-pici kis lányka, aki Szöulban magamögött hagyta az NDK-s úszó gardrób szekrényeket. Egy ország ordította Egérke nevét. Bőgtünk a himnusz alatt.
Aztán Egérke sikeresen kampányolt a Fidesznek a választásokon, és hírdette a TV-ben a mostani kormány sikertörténetét.
Bejött a kampány, neki biztosan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@vakvillám: Én meg már egyre inkább nem értek lassan semmit...:(
Csodapók
@vakvillám: Azt, hogy mennyiben segítette Lámfalussy hazánkat. (Elfelejtettem köszönni, bocs: szia!) Itt semmiből nem derül ki számomra, hogy bármit is tett volna, amiért ezt a nagyon komoly
kitüntetést megkapta:
"A maga területén Lámfalussy Sándor is megannyi csúcsot hódított meg - folytatta Áder János. Kifejtette: feladatot és felelősséget vállalt a modern kor egyik legizgalmasabb, legnagyszerűbb, legbátrabb és legösszetettebb kezdeményezésében, az Európai Unió közös pénzének megteremtésében, amely új távlatot nyitott a világ gazdaságtörténetében."

www.origo.hu/itthon/20130820-kituntettek-egerszegi-krisztinat.html
vakvillám
@Csodapók: nézd --én ugy gondolom nem hegymászóként döntött csúcsokat amit írtam nem Áder mondókájából olvastam-- és ha ő szuperlatívuszokban beszél arról az emberről akkor én azzal nem vitatkozom.
Csodapók
@vakvillám: "A kitüntetést, amelyet az Országgyűlés 2011-ben újított meg, a miniszterelnök előterjesztésére a köztársasági elnök adományozza."

Engem nem az érdekel, ki kap megint sok milliós apanázzsal járó kitüntetést,
hanem az, hogy még csak nem is nagyon próbálják megindokolni, elegendő,
ha a fidesz-kdnp kutyájának a kölke.
Az pedig, hogy Áder/Orbán mennyire tiszteli, nem fontos: nem ők teremtik elő
a díjjal járó jövedelmeket!
vakvillám
@Csodapók: Na eljutottunk, oda ahová első kommenteddel is megtehetted volna.Itt ,kicsiny országunkban-minden regnáló politikai erőnek megvannak az un. kutyái--az elmult ballib kitüntetéseit lapozd át.És bizony igaz, a révészt mi fizetjük akkor is most is--nemde?---de!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.