Nem hittem, hogy ez a megnyomorodott lelkű Mephisto ki tud hozni a sodromból. És mégis ez történt. Menyhárt doktor, aki pedig a legkevésbé sem prűd alak, és még véletlenül sem lehet felbosszantani holmi perverz, öncélú kereszténygyalázással, mi több a rossz nyelvek szerint látták már Menyhártot Dedinkyben, amint egy titokzatos hétvégi ház hálószobájában Mater Dolorosáról fejtette le az apácaruhát, szóval Menyhárt az augusztus 18-i éjszakában átkozódva hagyta el a Szegedi Dóm környékét, majd verte bőszen a kormányt a város határáig.

Forrás: tutiblog.com
Feltöltő: nahát
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@vakvillám: Te honnan szeded Bajnai prűdségét? Ismered? És miért ficekezel le egy volt miniszterelnököt? Nagyon osztod az észt ebben a témában. Inkább takarékoskodj...:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Sajnos nem láttam, de ezek szerint megtette hatását. Meg fogom nézni.
varrólány
@JAJMÁR: Alföldi azért mindig is eléggé megosztotta a véleményeket.
De igazából a közös gyűlölködés szokta összehozni az embereket , erre épít a politika is.
A tüntetések például.
Közös örömködésről ritkán olvasok! :-(
JAJMÁR
@varrólány: Ez sajnos igaz. Az érzelmeké a főszerep, és ebben is a gyűlölet vezet :(
silber13
@varrólány: Nem hinném, hogy Alföldi ugrasztotta egymásnak az embereket. Szerintem máshol kell keresni az összeugrasztókat. Alföldi csak a véleményét mondja el, ő így látja a dolgokat. Aztán, hogy egyesek ezt miként használják fel, mivé változtatják, hogyan tálalják a népnek mintegy kinyilatkoztatásszerűen, hát az is megérne egy misét. Vagy ha annyit nem is, de egy litániát mindenképpen.
coni
Ez a művészet lényege, a saját szemén keresztül látatja a rendező a világot. Nem kötelező azonosulni vele (én sem tudok), de senkinek nincs joga ilyen stílusban kritizálni, mivel ez nem értelmes kritika, hanem sárdobálás. Azzal tele a polc, ráadásul senki nem fog emlékezni egy ilyen lényegnemlátó, politikai indíttatású kritikára. Ez pont ellenkező hatást vált ki, ha legközelebb leadják (ha leadhatják?) a darabot az is megnézi aki utálja még a műfajt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.