A nemzetgazdaságban – a legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozásoknál, a költségvetési intézményeknél és a megfigyelt nonprofit szervezeteknél – a bruttó átlagkeresetek 3,4, a nettó átlagkeresetek 4,8 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Bajnai idejében a közmunkabér 67 ezer forint volt, ahhoz képest a Fidesz minden közmunkástól havonta 20 ezer forintot vesz el.A Fideszesek többet költhetnek a közmunkások és a rokkantak meg kevesebbet,mert Tőlük vették el a legtöbbet.
Az élhető élethez való jogot.
kamazuka
A januári 10%-os rezsi csökkentésre bevezették a 11652Ft-os vagyonőri vizsgadíjat.
Csak minimum 70 ezer családot érint.Adtak elektronikus számlát,le nem lehet írni az adóalapból bevalláskor a kisembernek,ezért egy komlett adó ez.
Hát persze hogy többet költök!
Ezért kezdtem átépíteni járgányomban a motort,ma csak üzemanyagra havi 8 ezerrel költök kevesebbet,az évente 96 ropi mínusz a kúton nektek!
Jó dolog az ötletelés, csajk aztán ne sírjatok!
mariaberta
És többet is fizethetünk például a bankoknak, akik ránk ruházzák a tranzakciós adót igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.