Csalás miatt, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a devizaalapú hitelezés ügyében a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a Legfőbb Ügyészségen. ...az igazságszolgáltatásnak mihamarabb ítéletet kell hoznia a devizaalapú szerződések semmisségéről...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: UKKAals
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

UKKAals
A CÖF elkezdte a választási kampányt.

"...az igazságszolgáltatásnak mihamarabb ítéletet kell hoznia a devizaalapú szerződések semmisségéről. Hozzátette: el kell számolni a bankokkal, a kormánytól pedig azt várják, hogy gyors intézkedéssel, akár törvényalkotással is mentse meg azokat a devizahiteleseket, akiknek a feje fölül el akarják vinni otthonaikat. A kormánytól átmeneti intézkedést várnak, hiszen a bírósági ítéletek egy végső elszámolást tesznek majd lehetővé "
UKKAals
A CÖF, mint hős védő lépett fel a devizahitelezés ellen, ami ekkor már éppen 2001 óta folyt az első Orbán kormány jóvoltából.

"Mivel a jelenlegi kormánynál nincs tehetség a helyzet megoldására, a hatékony médiakutyáik segítségével mindig pont az ellenkezőjét sikerül kihozni a valóságból, amit le is igyekeznek tolni az emberek torkán, már akinek nincs annyi esze képes legyen végiggondolni a helyzetet."

banditapolitika.hu/archívum/263
wolk
Gyanus ez bátor szókimondás. Ugyan ki üzemelteti a site-ot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.