Az együttműködésre egyelőre képtelen balliberális ellenzék cicaharcára Dutsch Tamás fideszes politikus is reagált egy kárörvendő Facebook-poszt erejéig: "5+1 azonnali megoldási javaslat a Bajnai-Mesterházy ketrecharc eldöntésére Az legyen a baloldal miniszterelnök-jelöltje, akinek 1. két közvélemény kutató cég felmérése alapján nagyobb a vitálkapacitása 2. a 106 választókerületben leadott előválasztási szavazatok összesítése szerint kevesebb ősz hajszála van 3. jobb az általános iskolai harmadikos bizonyítványának az átlaga 4. nagyobb a bélyeggyűjteménye 5. sikerül egymás után nyolcszor hibátlanul kimondania az "empiriokriticizmus" szót +1. két bal lába van"

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@jancsik68: Na, ecsém, te el vagy tévedve, de nagyon. Kik és hogyan juttatták hatalomba a jelenlegi kormányt? Kik preferálták az általad jellemzett politikust? Ö és társai ilyenek voltak már 25 évvel ezelőtt is, csak akkor nem figyelt rá senki. Most aztán lehet mondani mindent, ugye?
nyanya001
Van egy közmondás !
Az nevet, aki utoljára nevet !
tobikamama
@jancsik68: Nade azt is hogyan,mint a nagytudásu Álam elnök,több sportoló ekkor már Dr diploma tulajdonosa lett.
dr lóherre
Ezt, a bunkó faszt, ki érdekel?
Fossa a szót fröcsögve, a BALTÁS VEZÉRÉNEK meg nyalja a seggét.
Ez a "német fasz" csak csúnyán tud beszélni és írni.
Ki a fene kíváncsi erre a fityma vitéznek a véleményére.
Már teljesen leírta magát, egy bukott politikus.!!!
jancsik68
@Mangu: A jelenlegi magyar kormányt a sok elbunkositott magyar féle jutatta hatalomba!!meg is érdemli,amit kaptak.Az ilyen embereket nem kell sajnálni, bátyuskám !!
Mangu
@jancsik68: Kedves ecsém, ki sajnálkozik? Nem sajnálom e szarban tapicskolókat. Lehet jópofizni, de aki nem érti a "demokratikus-kapitalizmus" rendszer működését, az így jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.