Egy hét alatt csaknem kétszeresére nőtt azoknak a határon túli magyaroknak a száma, akik jelezték, hogy részt szeretnének venni jövőre a magyarországi választáson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Hogy örültek volna -a romániai ,,testvéreink " ha , annó" besegítettünk volna (csaucseszku ) ujraválasztásába !? Igaz MAGYAR testvéreink ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@gabrella: Nem lepne meg, ha jobban járnál. Lassan már csak Albániánál jobb az életszínvonalunk, de lehet, hogy már annál sem, hiszen nincs megbízható infónk...
sport50
én is szeretnék az ő belügyeikbe beleavatkozni!!!a kettős állampolgárokéba csak!!!és ingyen tenném ám!!!
gabrella
Egyik húsipari cég rengeteg románt foglalkoztat (feketén) és egyszer munkavédelmi felügyelőségi ellenőrzést tartottak náluk és becsukták őket a fagyasztószekrényekbe.
Még ha itt dolgoznak sem adóznak.
csegala
Nem csak arról van itt szó kéremszépen, hogy nem ide adóznak a romániai magyarok, hanem arról is, hogy még a mi adónkból segíti őket a Fidesz. Tehát egy részt nem ide adóznak, másrészt a mi éhenhaláshoz is kevés pénzünkből oda is csurran, cseppen nem is kevés támogatás.
A székelyek meg nem arról híresek, hogy lemondjanak erről a jó kis pénzről a tisztesség, az empátia nevében.
Reptében a legyet 5 forintért...
gabrella
@csegala: A mi gyerekeink fizetnek a felsőoktatásért míg oda meg kapják a pénzt a kormánytól támogatásként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.