Egy dologban egyetértettek a baloldali szervezetek, márpedig abban, hogy Orbán Viktort és rezsimjét elküldjék a "bús francba" - mondta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke az ATV műsorában, ahol Bajnai Gordonnal, az Együtt-PM vezetőjével beszéltek a csütörtökön bejelentett baloldali választási megállapodásról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
egy élhető országot akarnak csinálni , én meg egy élhető országban szeretnék élni ! ,ez az ország jelenleg nem élhető ! :-((((((((((( úgyhogy tőlem már most van egy szavazat ,azt hogyhogyan fogják csinálni az az ő dolguk . Éljen az Együtt pm-mszp ,Éljen Bajnai Gordon ! Éljen Mesterházy ! Ha megnyeritek az lesz az igazi demokrácia ünnepe , népünnepély és Riói utcabál Budapesten ! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@pacsni: a Ferit meg karaktergyilkolták mert nem vigyázott és nem volt óvatos ,akik ezt tették azok nagyon nagy kárt okoztak ennek az országnak ,ez már történelem és nem lehet visszacsinálni úgy mint sok mást sem , minden ilyen történés nyomot hagy maga után ,sok pedig visszfordíthatatlan károkat okoz , hasonló károkat láthatunk olyan esetekben is amikor valamit még idejében meg kellett volna tenni és nem csinálták meg .szóval itt mindenki kicsit sáros sajnos ki jobban ,ki kevésbé :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
szöszmösz
A közös cél érdekében minden eszközt és egyéni érdeket félre kellene tenni és alázattal szolgálni a népet.
dömdödöm
@szöszmösz: lehetetlen .Áááááááááá .. itt? komcsizzák ,zsidózzák , hazaárulózzák
egymást , megy az emút 8 évezés , ősgyökerekkel van tele a Magyar politika .Hányás az egész . Öltönyös gazdag szélhámos banda ,fehérgalléros bűnözők :-(
miazavalami
@szöszmösz: Szépen szóltál. :-) De gondolod , hogy érdekli valamelyiket is a nép?
miazavalami
Oppá!
Én szoktam enterot és a macskoszt küldeni oda...
sheriff
Látom,ha lassan,csikorogva is,de fordul a kocka!Ez nem baj,csak ne álljon meg! A nagy győzelmek mindig is nehéz és áldozatos küzdelmekben születtek! Még 240 nap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.