Minden iskolában egységes elektronikus adminisztrációt akar bevezetni a kormány. Sok igazgató háborog, eddig több bejáratott programmal dolgoztak. Az átállásnak lennének előnyei, de az igazgatók nem értik, miért kell erre évente 700 milliót költeni. "Az iskola vezetősége teljesen kiakadt, rémálom lesz egy öt éve jól működő, megszokott rendszert lecserélni" - írta egy budapesti középiskola igazgatóhelyettese az Origónak arról, hogy csütörtökön levelet kaptak az Emberi Erőforrások Minisztériumától: készüljenek egy új, elektronikus adminisztrációs rendszer bevezetésére. Ilyen rendszereket már elég sok iskolában használnak, és nemcsak a tanárok. A legismertebb funkciójuk az e-napló, ahol a diákok és szüleik is követhetik a kapott jegyeket, a hiányzásokat, de sok minden másra is jók. A minisztérium leveléből az következik, hogy a felhasználók legnagyobb részének új programmal kell megismerkednie, az állam ugyanis mostantól az egységesítésre törekszik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Szvetlana: Ügyes hacker gyerek meg majd kijavítja a jegyeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@jancsik68 .Valakik kellenek akiket az informatika területén megvásárolhatnak.A csókosok milliókért kidolgozzák a programot,és szintén a csókosok évi 700 millióért karbantartják.@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem hülyék ezek.Nagyon is tudják,hogy mi lesz a vége.Megint több száz bebetonozott szavazat.Akik ezt a melót megcsípik,életük végéig nyalni fogják Orbán seggét.
csa-csa
@dömdödöm: erre küldök egy E-piros pontot!
Nakimaga
"de az igazgatók nem értik, miért kell erre évente 700 milliót költeni."
--nem is költeni,hanem zsebre tenni kellene nekik !:)
Rossz tanulónak meg azt mondja a tanár:küldd be fiam a Skype -ra szüleidet ,beszélni akarok velük ! :)
nahát
félnek a dirik ,hogy vége a kiskirályságuknak ,ha fentről jobban belelátnak a viselt dolgaikba
sheriff
@dömdödöm: Már csecsmőkorban is tudja mondani az E-t! Igaz eléggé szaggatottan,de azért megy! Mondja valaki,hogy nem az anyja hasában tanulja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.