Az Európai Unió Bírósága által kiszabott, Magyarországot sújtó gigabírságról is beszélt Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a vasárnapi Bayer show-ban.

Kósa Lajos: Magyarországot meg fogjuk védeniRészlet az adásból/Youtube

A Fidesz alelnöke a 200 millió euró (átszámítva hozzávetőlegesen 80 milliárd forint) átalányösszeg kapcsán azt mondta

"ennél az Európai Uniónál volt dolgunk már komolyabb birodalmakkal is, mondjuk az Oszmán Birodalommal, vagy a Habsburgok, vagy a németek, vagy a szovjetek".

Hozzátette:

"Magyarországot meg fogjuk védeni (...) mivel az uniós kampány úgy szólt, hogy no war, no migration, no gender, nem is lehet mit csinálni, nem csaphatjuk be a választóinkat, 45 százaléka a választóknak erre szavazott". 

A teljes adás itt nézhető vissza:

Forrás: hirtv.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Az ilyenektől kell megvédeni mint ez az 1 ügyű...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A leghülyébb fideszesek már megszólaltak.
Volt Deutsch Tamás, Kós Lajos, Rezsiszilárd.
lusta
@CsipkeRózsa: Ez egy ilyen ország. Ők az etalon.
Billibácsi
Te véded az országot, téged meg védnek az ügyvédeid az örökségi perben. Biztos vagyok benne, hogy kimosdatnak mister 20 százalék!
izéke
A magánnyugdijakat is megvédték,meg a forintot is, a többiről már nem is beszélve... onnan tudni valamiről,hogy el akarják lopni,hogy rábiggyesztik a "nemzeti " és a " megvédjük " jelzőket...
SÍva
Láttuk Marcsikát is, hogy megvédted! Érdekes dolog, hogy a nevedet sem igen akarták megemlíteni az ügyében! Van ott még valami titkolni való! Talán csak nem a közpénzt hordtátok külföldi bankokba? Vajon mivel tudtátok befogni a száját?
justhpeter
Nagyon jól szórakoztam ezen a "fideSS-aktuál" kabarén. Ritkán jön össze, hogy az 1 bites riporter hozzá hasonló magar szints szintű vendéggel beszélgethet, amit a budai nagyasszonyok serege az első sorból nézhetett végig. Szintén ritkán történik, hogy egy találkozón az ország összes gondjára praktikus megoldást találnak.
A műsor szinvonala már-már a küszöb feletti magasságot is meghaladta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.