Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra. Húsleves kaporral? Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő indulatokat váltana ki, ő azonban szerencsére elég messze van ahhoz, hogy semmiféle félelmet ne érezzen. Hamarosan megjelenő könyve kapcsán beszélgettünk vele.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
telex.hu: „A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából”
Az egyik az általánosabb az az az ellentmondás. hogy miközben az amcsi konyháról csodákat regélnek a beszámolók, az orvosi tények az elhízottságról igazán elkeseritőek!
A másik ahhoz a gondolathoz kapcsolódik, amit a cikkben így fogalmaztak meg: „ Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő indulatokat váltana ki,”!
Nos erről az indulatról; Rico magyar gulyása valóban fröcsögést váltott ki azzal amiket belerakott. Pedig MARHÁBÓL főzte!!! =))
Igen kérem ebben az országban – igaz a kezdetek (a pulyka Budapest módra sem volt semmi) sem voltak jobbak, mikor az első Bécsi szelet vendéglőben megkérdezték miből kérem !! -, ahol a neves látványszakács sertés gulyáshúst reklámoz! =))