Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra. Húsleves kaporral? Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő indulatokat váltana ki, ő azonban szerencsére elég messze van ahhoz, hogy semmiféle félelmet ne érezzen. Hamarosan megjelenő könyve kapcsán beszélgettünk vele.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cikk érdekes, de bennem két meghatározó kérdést vetet fel

telex.hu: „A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából”

Az egyik az általánosabb az az az ellentmondás. hogy miközben az amcsi konyháról csodákat regélnek a beszámolók, az orvosi tények az elhízottságról igazán elkeseritőek!
A másik ahhoz a gondolathoz kapcsolódik, amit a cikkben így fogalmaztak meg: „ Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő indulatokat váltana ki,”!
Nos erről az indulatról; Rico magyar gulyása valóban fröcsögést váltott ki azzal amiket belerakott. Pedig MARHÁBÓL főzte!!! =))
Igen kérem ebben az országban – igaz a kezdetek (a pulyka Budapest módra sem volt semmi) sem voltak jobbak, mikor az első Bécsi szelet vendéglőben megkérdezték miből kérem !! -, ahol a neves látványszakács sertés gulyáshúst reklámoz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.