Épp eléggé bebizonyította már Hoffmann Rózsa, hogy alkalmatlan a rá bízott feladatok elvégzésére, mégis minden tévedése ellenére meg van győződve arról, hogy milyen jó döntéseket hozott. Elindult egy lemondását sürgető facebook oldal, ha elég sokan csatlakozunk hozzá, talán rájön végre hogy hibát-hibára halmoz.

Forrás: facebook.com
Feltöltő: Joszef
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Halszem
"Hoffmann Rózsa mondjon le" ?!

Elnézést a takarítónők kilépnek, nem lemondanak!
Ezt a "hölgyet" (elnézést hölgyek!) takarítónőnek vették fel, csak államtitkári fizetéssel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Halszem: Nekem nincs rá szükségem, de téged beajánlhatlak, ha gondolod.
entero
@dzurinda: Nem csak ez a két alternatíva létezik, szét lehet ott még mást is verni, meg még sok más egyebet is lehet csinálni, például drogozni, kisebb gyerektől elvenni az értékeit. Hiába fohászkodsz az égiekhez, attól ez még nem változik.
entero
@darwin: Jaj, most mi lesz velem? Még jó, hogy nem látod a monitoron keresztül, hogy mennyire el vagyok keseredve, mert akárkivel nem állsz szóba. Látod, én bárkivel szóba állok, még veled is...
hallgatag
Friss hír :
A 4-es metro mélyfúrásánál elérték Rózsika IQ szintjét...
dzurinda
@entero: Kihagytad a sportot, a nyelvtanulást, az egyéb szakköröket. Ha valami pluszfoglalkozást akarnak csinálni mindenáron, miért ilyen vallásos dolgokkal tömik a gyerekek fejét?
marlin
@Halszem: WC-s nénit nem keresnek, és ő csak annak menne!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.