Épp eléggé bebizonyította már Hoffmann Rózsa, hogy alkalmatlan a rá bízott feladatok elvégzésére, mégis minden tévedése ellenére meg van győződve arról, hogy milyen jó döntéseket hozott. Elindult egy lemondását sürgető facebook oldal, ha elég sokan csatlakozunk hozzá, talán rájön végre hogy hibát-hibára halmoz.

Forrás: facebook.com
Feltöltő: Joszef
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Halszem
"Hoffmann Rózsa mondjon le" ?!

Elnézést a takarítónők kilépnek, nem lemondanak!
Ezt a "hölgyet" (elnézést hölgyek!) takarítónőnek vették fel, csak államtitkári fizetéssel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Joszef
Fontos, hogy a szervezők hozzászólásokat is várnak, nem csak lájk-ot.
hallgatag
Ez a szerencsétlen vén p...a soha nem fog önszántából lemondani !!!
Azt meg, hogy hülye is a feladathoz, meg végképp nem érzékeli,.a
pártnak szüksége van ilyenekre...200 nap...
Joszef
A párt vezetőjének szerintem van annyi esze, hogy ha Hoffmann Rózsa népszerűtlensége veszélyezteti a következő választást, akkor lemondatja.
varrólány
@hallgatag: Ő hisz a nagy terveiben a nevelésben az erkölcsben meg a jó ég tudja még miket fog kitalálni az oktatásban.
hallgatag
@varrólány: de Ö a vezííííír egyik kedvence...és nem ért hozzá... talán ezért
varrólány
@hallgatag: Attól még valaki kihúzhatná Rózsi néni alól a széket !
Csodapók
@hallgatag: Nekem úgy rémlik, Orbán néhányszor megfeddte Rózsikát,
mire felfogta, miként is kell táncolnia, az orbáni füttyszóra...
Halszem
"Hoffmann Rózsa mondjon le" ?!

Elnézést a takarítónők kilépnek, nem lemondanak!
Ezt a "hölgyet" (elnézést hölgyek!) takarítónőnek vették fel, csak államtitkári fizetéssel!
kukac50
Annyi esze sincs mint egy takarítónőnek! Mondjon le!
Csodapók
@kukac50: Manapság nem ritka a diplomás takarítónő...:(
marlin
Hoffmann Rózsa mondjon le!

Miért csak ő?? Mondjon le mindTT
Csodapók
@Csodapók: ...gyakori viszont, hogy funkcionális analfabéták milliókat kaszálnak,
mert kreáltak nekik
egy-
két-
sok
csókos állást...:(
entero
Egyetlen hibát követett el, hogy a g és az f kategóriát nem választotta szét, ill. az egyetemi tanárokat is egy kalap alá vette. Nem baj, majd az életpályamodellel ezt is helyreteszi.
Csufipofi
@entero: Gondolod?
Nehogy már ők mondják meg nekem , hogy hittanra járassam a gyerekemet , ha nem akarom. Az egész napos iskoláról ne is beszéljünk. Mire a gyerek hazaszédül a négy óra után kezdődő külön órákról este lesz.Mikor van a családdal?? Jó hogy nem kell kötelezően templomba járni. De ami késik...
entero
@Csufipofi: Eddig is sok gyerek csak négykor ment haza, mert egyrészt egy normális családban mindkét fél dolgozik legalább négyig, vagy tovább, így a napközi volt a legkézenfekvőbb megoldás. A mamára sem lehet bízni minden nap a gyereket, Isten ments...Engem ez az erkölcstan vagy hittan sem érdekel, kibírja mindenki, nem fog senki belehalni, és senkit sem fognak vele megtéríteni, mert például az én gyerekeim kedvence továbbra is a Sámán marad...:-))
Csufipofi
@entero: A nagyobb felsős gyerekekről beszéltem. A hittan helyett igazán lehetne más órát tartani aminek hasznát is veszik. Ha hittanra akarja járatni eddig is megtehette, szabad órában. A felsős gyerekek nagy része a tanítás után jár külön órákra. Ha négyig lesz neki is a tanítás akkor csak utána tudnak menni.
darwin
@Csufipofi: Nálunk "ajánlott "lesz a templomba járás mint említettem,sőt a napi ima is..Annak a szédültnek meg említsd már meg,hogy normális család az is ahol anyuka gyesen van,otthon dolgozik /távmunka/ vagy munkanélküli.
Halszem
@Csufipofi: "Jó hogy nem kell kötelezően templomba járni. De ami késik... "
Lehet, hogy napok kérdése?
entero
@darwin: A munkanélküli az nem normális, a másik kettő igen. Egyébként tényleg szédülök, úgy látszik, két pohár Tokaji már sok annak, aki alig iszik...:-))
Csufipofi
@darwin: Az a szédült entero lenne? te miért nem mondod meg neki?
Itt szerencsére maradt azért normális iskola. De évnyitó az igazgató megmondta hogy nem tudják elképzelni hova teszik a nagyokat délután.
Csufipofi
@Halszem: Én akkor sem hordanám , mert én sem járok. A papok nem a szívem csücskei!
entero
@Csufipofi: Szerinted melyik gyerek megy el magától egy hittan, vagy erkölcstan órára? Aki otthon egészen mást lát, az biztosan nem, és sokkal inkább ott legyen, mint szétverjen egy kukát hazafelé menet, hátha ott ragad rá valami. Fel van fújva ez az egész, senkinek nem kell megtérnie, de volt olyan, hogy valaki ennek a hatására megváltozott jó irányban. Én pogány vagyok, mégis elmegyek néha a templomba, utána hazamegyek, és hallgatom a metalt.
Csufipofi
@entero: A munkanélküli az nem normális... Ezt hogy érted? Nem normális hogy otthon van? Akkor munkahelyeket teremtsen a kormány ne stadionokat!
entero
@Csufipofi: Nem is kell a papokat szeretni, én sem szeretem őket. Amúgy meg ez nem a Vatikán.
entero
@Csufipofi: Úgy értem, hogy az nem normális állapot. Egyébként most hallottam, hogy Felcsútra keresnek két takarítőnőt, meg egy büfést...:-))
soljanka
Eszem ágában sincs védeni Rózsikát, DE:
Ha visszagondolunk Magyar Bálint ámokfutására, vagy Hiller felsőoktatás mániájára, Pokorni minőségbiztosításos álmára, akkor azt kell, hogy mondjam, csak folytatja elődei erőszakos, ellentmondást nem tűrő, akaratát minden észérv ellenére véghezvivő stílusát.
Minden kormány beültetett egy embert a bársonyszékbe, és hagyta, hogy az saját játékszenek tekintse az oktatást. a kezük alatt dolgozó szakemberek meg kénytelenek voltak azt a nótát fújni, amit a főnök. ( na persze elmehettek volna tanítani, de az több munkával, jóval kevesebb fizetéssel járt volna)
Csufipofi
@entero: mennek a gyerekek hittanra , erkölcstanra, kötelező nekik a cigány kultúra tanulása! A papok hazudnak , mert a biblia mese. Mesék gyűjteménye. Ráadásul a szegények megsegítésében sem jár élen az egyház. Erkölcstan? Ha otthon a gyerek azt lát amit akkor akármit hall erkölcstan órán úgy is az számít amit otthon lát, amire otthon tanítják. Akik pedig rendes nevelésben részesülnek nincsenek rászorulva a papok és az erkölcstan tanárokra! A cigányok pedig úgy élnek ahogy. Nincs az a hülye gyerek aki ne jönne rá igen hamar , hogy annak a cigány gyereknek aki ellopkodja a társai holmiját semmi köze ahhoz a cigány kultúrához amit beléjük akarnak verni!
Halszem
@entero: "Felcsútra keresnek két takarítőnőt, meg egy büfést."
Jelentkeztél?
darwin
@Csufipofi: Nem mindenkivel állok szóba.
Az utolsó iskola volt a miénk a városban,ahol 1/3 alatt volt a cigányok létszáma.Kettőben 4/5,egyben pedig 1/2.Egyik cigány iskola sem kellett az egyháznak a fene a pofájukat.Szerencsém van,már nagyok a gyerekeim,de a környezetemben lévő
szülőknek ,ha nem fogadnák el az egyházi sulit,3 kilométerre kellene vinni a gyereket a legközelebbi iskolába,ami tele van romákokkal.Ráadásul nem a civilizált fajta,mert tudom hogy olyan is van valahol.Itt csak retkes,műveletlen,bicskás,tetves lopós van.
Nincs reményem arra,hogy mire felnőnek az unokáim,rendbe lehet tenni ezt a katyvaszt.Marad nekik a külföld.
Csodapók
@soljanka: "Minden kormány beültetett egy embert a bársonyszékbe, és hagyta, hogy az saját játékszenek tekintse az oktatást."
A második Orbán kormánynál árnyalatnyi különbség csak abban volt, hogy:
www.origo.hu/itthon/20110415-orban-viktor-es-hoffmann-rozsa-konfliktusa-a-felsooktatasi-koncepciorol.html
Csufipofi
@darwin: Megtiszteltetésnek vegyem , hogy velem szóba állsz?
itt is ez van. Az egyházi iskola nem veszi fel a cigány gyerekeket . Ez nekik az egyenlőség. De itt van iskola ahova zömében roma gyerekek járnak. de már volt szó arról hogy megszüntetik. :-(
Itt is jár a gyerekemmel roma, már óvodában lopott. Megbukott, de most évnyitón kapott az osztály helyette másik kettőt. Nem tudnak mit kezdeni velük a tanárok. Én pedig azt mondom a fiamnak , kerüld el őket.
darwin
@Csufipofi: Rajta kívül mindenkivel szóba állok. :)
A két nagy fiam úgy került ki általánosból,hogy nem látott cigányt.Amikor a harmadik felsős lett,akkor kellett felvenni ide is cigányokat,mert szegregációval vádolták meg az igazgatót.A város másik részéből kellett idejárni a romákoknak 3-4 kilométerről,azzal csalták ide őket,hogy ingyen kaja,ingyen könyv.
Csodapók
Az Origón találtam, nagyon egyetértek vele:
VEZUV2013-09-02 00:01:51

Na álljunk már meg egy jó szóra, tisztázzuk már az alapokat, mert ez a "szép" ember fordítva ül a lovon!!! Mi az, hogy "közös" felelősség és a család "nem megrendelő"??? A szülő felel a gyermekéért, annak nagykorúvá válásáig, övé az öröm és kizárólag övé a felelősség és ha vét, őt büntetik a hanyagságáért! A szülő a gyermekét IDEIGLENESEN, - amíg dolgozik, adót, közpénzt termel, hogy legyen miből fenntartani a közoktatást -NAPI MEGHATÁROZOTT IDŐRE, ÁTMENETI JELLEGGEL. ismeretek átadása céljából "átengedi" (a felügyelet és nem a felelősség terén!!!) az iskolának, ahol, ha csinál netán valami rosszat az a gyermek, akkor, természetesen a szülőt veszik elő!!! Frászkarikát közös a felelősség!!! Az óvoda, iskola, ha tetszik, ha nem, SZOLGÁLTAT !! Ezt többnyire magas színvonalon teszi, csupa hasznos ismeretet tanít a gyerekeinknek, amiért mi, szülők hálásak is vagyunk, de közben szívből reméljük, hogy AZ ÓVODA, ISKOLA, A KÖZOKTATÁS ÉS A FRANCOS MINISZTÉRIUM, LEGALÁBB ILYEN HÁLÁS NEKÜNK azért, amiért a munkánk révén adóforintokhoz juttatjuk az államkasszát, amiből aztán "cserébe" KÖZszolgáltatás formájában kapunk vissza "morzsákat" (vagy sokat, ahogy tetszik)!!! A szülő, a család lehet, hogy nem "megrendelő", a szó klasszikus értelmében, DE NEM IS KÖZÖSKÖDIK a felelősségben, amikor a saját gyermekéről van szó!!! Ha nem lenne világos, hogy mire gondolok, leírom, hogy értsék, a gyermekem vallási, világnézeti, erkölcsi fejlődéséért, én, a szülő vagyok felelős, az én feladatom, hogy (nem, semmi esetre sem az, hogy a saját képemre formáljam) megismertessem az irányokkal, lehetőséget adva neki ezzel arra, hogy ha eljön az ideje, majd választhasson, SAJÁT szájíze, ízlése szerint!!! Az iskola a gyermek SZELLEMI FEJLŐDÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSÉRE "szerződik" a szülővel a beiratkozáskor!! Magyarán, a gyerekem személyiségének formálásától . . . nem tudom szebben mondani: KUSS!!!...
Csufipofi
@darwin: Jó rég lehetett . Ma már természetes az ingyen kaja , és a könyv nekik. :-(
Halszem
Szeresd Uradat, Istenedet , teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből, és teljes elmédből; felebarátodat pedig, mint önmagadat. (Luk 10, 28)

Jézus "Urad, Istened" alatt nem egy kivénhedt focistát értett!
A "felebarát", bár a magukat hívőnek nevezőknek nem igen tetszik a cigányokat is magában foglalja!
darwin
@Csodapók: Minden mondanivalóm benne van.
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dzurinda
@entero: "Aki otthon egészen mást lát, az biztosan nem, és sokkal inkább ott legyen, mint szétverjen egy kukát hazafelé menet, hátha ott ragad rá valami."

Így van, jól beszélsz, csak ez a két lehetőség van: hittanóra, vagy kukaszétverés...

Te jó ég...
coyote3
Nem is kellett volna kinevezni egy nemzeti minisztériumba egy hozzá nem értő komcsit.:)
mátmar
Hogyan mondana le, hiszen akkor távolabb kerülne a kinyalható seggtől!
entero
@Halszem: Nekem nincs rá szükségem, de téged beajánlhatlak, ha gondolod.
entero
@dzurinda: Nem csak ez a két alternatíva létezik, szét lehet ott még mást is verni, meg még sok más egyebet is lehet csinálni, például drogozni, kisebb gyerektől elvenni az értékeit. Hiába fohászkodsz az égiekhez, attól ez még nem változik.
entero
@darwin: Jaj, most mi lesz velem? Még jó, hogy nem látod a monitoron keresztül, hogy mennyire el vagyok keseredve, mert akárkivel nem állsz szóba. Látod, én bárkivel szóba állok, még veled is...
hallgatag
Friss hír :
A 4-es metro mélyfúrásánál elérték Rózsika IQ szintjét...
dzurinda
@entero: Kihagytad a sportot, a nyelvtanulást, az egyéb szakköröket. Ha valami pluszfoglalkozást akarnak csinálni mindenáron, miért ilyen vallásos dolgokkal tömik a gyerekek fejét?
marlin
@Halszem: WC-s nénit nem keresnek, és ő csak annak menne!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.