Az elsőrendű vádlott enyhébb büntetést kapott a másodrendűnél egy emberölési ügyben, mert megpróbálta leállítani társát, amikor az agyonrugdosta áldozatukat. A Debreceni Ítélőtábla döntése jogerős.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ariana
3 év, gyilkosságért, úgy, hogy ketten egy ellen??? Biztos, hogy nem keverték őket össze a tárgyaláson valami biciklitolvajjal?
rokker33
@hallgatag: Én elengedném a büntetést inkább.Az a 3 év és 3 év 10 hónap nagyon nevetséges büntetést egy emberölésért még ha nem is így tervezték!Ez kb annyit ér mintha azt mondták volna nekik ejnye bejnye nem szabad ilyet csinálni!Magyarország igazságszolgáltatása egyenlő a nullával,de kinek is jó az hogy éveket bent rohad a rab a börtönbe?Etessük a sok adót fizessük és tanulni se fog belőle semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.