A szeptember eleji iskolakezdés jó alkalom arra, hogy összesítések készüljenek a változásokról. Ami különösen időszerűvé vált az idén, mivel számos olyan változás épült be a szellem nemzeti esztergaipari gépezetébe, ami akár alapvető normákat is megkérdőjelezhet. Még akkor is, ha a kormányzat igyekszik megkeresni a megfelelő színű mázat az előállított állapot emészthetőbbé tételére.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemsemmi
Az egész napos iskola azt jelenti, hogy a gyermek könyvei füzetei az iskolában vannak egész héten, ott írja a házit, ott készül másnapra, Vagyis a szülőnek lehetősége sem lesz ellenőrizni, hogy mit tud a gyermek. Teljes mértékben a nevelőtanéron múlik, hogy a gyerek felkészült valóban vagy ha valamit nehezebben ért meg, akkor nem "kínlódnak" vele megcsinálják helyette a feladatokat..
coyote3
Ahogy a zsírdisznó mondta a a nemzeti -de utálom ezt a nemzeti szót egy ideje..-tanév nyitón: Célunk, hogy a fiatalok meg tudják különböztetni a jót a rossztól. Nos van egy rossz hírem tyrannos jellemű elvtárs! Ha ez így lesz, akkor az olyan narcisztikus seggfejek, mint te, eltünsz.
GeoCravker
@coyote3: "Célunk, hogy a fiatalok meg tudják különböztetni a jót a rossztól. "
Ezen az alapon nem sokan fognak rá szavazni. Pont ezért megy az agymosás mér gyerekkorban. Hogy az ő "jó"-ja legyen az univerzális jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.