Rosszindulatúan visszaéltek azoknak az adataival, akik annak ellenére kaptak köszönőlevelet Orbán Viktortól, hogy nem írták alá a rezsicsökkentési aláírásgyűjtő íveket. "Nem csodálkoznánk azon, ha ez a bukott baloldal tudatos akciója lenne." Ezt írta a Fidesz sajtóosztálya az Origo kérdéseire.

Mint korábban mi is írtunk róla a 444.hu nyomán, egy győri férfi is kapott például ilyen levelet, aki pedig állítja, "kirázza a hideg a Fidesz politkájától", tehát biztosan nem írta alá a rezsicsökkentő ívet.

A Fidesz sajtóirodája az Origo kérdésére azt válaszolta: csak olyan állampolgár kap köszönőlevelet Orbán Viktortól, akiknek az aláírása és az adatai rákerültek a Fidesz rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtő íveire.

Téves címzés szerintük "csak abban az esetben fordulhat elő, ha valaki tudatosan és rossz szándékkal az érintett személy adatait használta fel, visszaélt vele, amikor kitöltötte a rezsicsökkentést támogató aláíró ívet. Nem csodálkoznánk azon, ha ez a bukott baloldal tudatos akciója lenne, hogy a rezsicsökkentést ilyen módon is támadják" - írták.

Egy másik - Orbán Viktor EU-ellenes sikeres csatáit méltató - levél kapcsán tegnap azt írtuk, hogy egy 18 éve halott csecsemőnek is megköszönte a miniszterelnök a harcokban való részvételt.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
@Mobil123: A paci alá kéne esniük és ha már ott vannak be is kaphatják a paci nemes részét . De amilyen hülyék nem szívnák hanem fújnák :) És így csinálnának tevét a szerencsétlen paciból :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
hát persze,az a csúnya ellenzék tehet róla!meg kell mondjam nagyon ki van ez találva!a sok birka még ezt is elhiszi!!különben ha nem ezt hinné róluk a vezér nem ezt a szöveget nyomná!!!
kiskutyauto
Ilyen az ha elmebeteg idióták kaparintják meg a hatalmat... nettó tébolyult baromságokat lehet szemrebbenés nélkül bemondani és van elég idióta agyhalott barom aki el is hiszi... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán
bretagne
@Dr plágium: Meg a Bajnai! Őt elfelejtetted már?
bretagne
@Dr plágium: Tudom, de ez most hogy jön ide?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.