Megdöbbentő, szomorú hírt osztott meg egy betelefonáló a Klubrádió hallgatóival a Megbeszéljük című műsorban - írja a Pestiriport.hu.

Orbán Viktor levelet küldött - természetesen az ő nagyszerű győzelméről az Európai Unióval szemben. A levél címzettje Tenczer Dávid volt.

Tenczer Dávid 1995-ben, 1 hónapos korában halt meg.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Apukám két és fél éve meghalt, és most ő is kapott 1-2 hónapja a rohadt nagy EU-ellenes győzelemről... bevittem a helyi fidesz-irodába úgy, hogy azt nem teszik ki az ablakba... mondjuk nem pont ők tehetnek róla, de akkor is a qrva anyjukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@kukac50: az más.Ezek az emberek tudatosan telepszenek rá mások intim szférájára,tehát bűnözők! -ennek és minden megmozdulásuknak az a politikai üzenete,hogy élet halál urai is egyben!-a hétköznapjaink,magyarul a döntéseiknek alárendeltjei a magyar határokon belül élő-mozgó,de még a már elhunytak jogai is.
Röviden:EMBER AZ EMBERTELENSÉGBEN!-
Tekla
Na ez nem Orbán bűne ,hanem azoké az embereké akik nem végzik tisztességesen a munkájukat!
Ilyen idióták mindig voltak mindig lesznek ,ezeket szeretik a főnökök ,mert ezek akik hülyében náluk! Azt kellene igen csak megbüntetni aki ilyen slendrián módon vezeti a halottak nyilvántartását.
Nem értem mi a gond azzal ,hogy egy hatalom tudja a polgárairól a legfontosabb dolgokat, adatokat. Hogyan segíthetne ,ha nincs információja ? Szeretném ,ha azt is tudnák ,hogy 144 cm a derék bőségem ,hogy ha ilyen méretű pulóvert látnak valahol ( bizonyára csak külföldön) akkor tudjon nekem vele segíteni. Esetleg 44 -es magassarkú cipő?
coni
Reméljük a 2014-es választásokon Tenczer Dávid és a többi halott nem fog levélben Orbánra szavazni. Mert ez az ami igazán aggasztja az embereket...
mátmar
Most majd megint fel fogják kérni, hogy jelenjen meg a diktatúrát támogató gyűléseken mindenkivel együtt akik aláírták ÁLLÍTÓLAG a rezsicsökkentésről szóló ívet.Elég nagy ismeretségi körrel rendelkezem, de eddig még senkivel sem találkoztam aki aláírta volna.Az igaz, hogy sokan kaptak köszönő levelet.Még szerencse, hogy felhasználják a népességnyilvántartást a saját céljaikra ami ráadásul alaptörvény ellenes.De nem számít ők hozták az alaptörvényt ami rájuk nem vonatkozik.Ezek már megvalósították a "fekete ruhások" jelmondatát. A törvényeken kívül és a törvények felett állnak! Mi ez ha nem diktatúra?
Polygoner
Gondolom mindez, a Klubrádió közreműködésében kreálódott!
Ezek, mindenre képesek genetikai alapon!
igazszó
Ennyit az aláírásgyűjtés hitelességéről . El lehet gondolni a közvéleménykutatok is mennyire hitelesek és még nem is beszéltünk az elkövetkezendő választások tisztaságáról!!Borzasztó országban élünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.