Több mint száz helyszínen szervez a rezsicsökkentést támogató lakossági fórumot az elkövetkező hetekben a Fidesz - közölte Nyitrai Zsolt, a kormánypárt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Elmondta, a fórumokra szóló meghívót az a 2,5 millió ember kapja meg, akik az elmúlt időszakban aláírták a rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtő ívet. A rendezvények miniszterek, államtitkárok, kormánypárti politikusok részvételével zajlanak majd.

A Magyarország nem hagyja magát! Védjük meg a rezsicsökkentést! című leveleket - amelyeket Orbán Viktor miniszterelnök és az adott választókerületi elnök ír alá - a Fidesz politikusai és önkéntesei személyesen fogják átadni a meghívottaknak. A mostani akció tízmillió forintba kerül, a költség a Fidesz büdzséjét terheli - közölte Nyitrai Zsolt.

Hangsúlyozta azt is, hogy a leveleket megváltozott munkaképességűek készítették, a kormányoldal ugyanis fontosnak tartja a társadalmi szolidaritást. Megjegyezte, hogy a kormányváltás óta tízezerrel nőtt a megváltozott munkaképességű foglalkoztatottak száma.

A képviselő egyúttal emlékeztetett, hogy az újabb rezsicsökkentéssel kapcsolatban a Fidesz-KDNP szerdán kezdődő visegrádi kihelyezett frakcióülésén várható politikai döntés.

Szavai szerint az elmúlt hónapokban sokan támadták a rezsicsökkentést, közéjük sorolta az ellenzéket, multinacionális cégeket és az Európai Uniót. Ennek ellenére több mint 2,5 millió támogató aláírást sikerült összegyűjteni - pártállástól függetlenül - a rezsicsökkentés mellett, és ez az erő szükséges volt ahhoz, hogy a kormány és a frakció keresztülvihesse az akaratát - mondta Nyitrai Zsolt, majd hangsúlyozta: a folytatás is csak akkor sikerülhet, "ha újra hitet hiszünk a rezsicsökkentés mellett", ezért szervezik a lakossági fórumokat.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nem a Fidesz a hülye, hogy ilyeneket szervez, hanem a sok birka, aki miatt a Fidesz azt hiszi, hogy jó ötlet ilyet szervezni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
Na ..elkezdődött a Fidesz gusztustalan választási kampánya.Komolyan mondom az embernek a gyomra fordul fel,hogy milyen alantas,aljas módon használja fel és ki a kormánypropaganda az emberi hiszékenységet,butaságot! Innen üdvözlöm azokat a naív,gyermeki lélekkel megáldott embereket akik elhiszik,hogy a rezsicsökkentést valójában nem Ők fizetik meg.Persze beszélhetnénk az újabb és újabb adókról vagy a tranzakciós adó pofátlan megemeléséről is DE ez akkor sem tántorítaná el a Fidesz fanokat attól,hogy rezsicsökkentés folyik! Ők azok akik hinni akarnak...csak sajnos megint átverik és aljas módon kihasználják Őket és erre majd csak akkor jönnek rá..ha rájönnek egyáltalán amikor majd újra megválasztják ezt a pénz és hataloméhes gazember bandát akiknek a saját zsebük megtömésén kívül semmi sem fontos!
Hellcat
A beetetés megkezdődött a propaganda gépezet dübörög...
human
Nem fog hülyén mutatni az a sok koporsó egy helyen?
human
@creativehun: A rezsicsökkentésből a jó módú réteg profitál a legtöbbet. A tranzakciós adó pedig az alsóbb réteget súlytja legjobban. Ezt még hozzá kellett tennem.
marlin
És még mindig van pár majom, akit be tudnak palizni!!
Van egy sztorim: Gabi a sváb kisnyugdíjas otthon hagyta a szemüvegét és aláír(!) az kisüzletnek álcázott "kommunikációs ponton"!!
- Te Jolán, ide mit kell beírni?? És ide?? és hol írjam alá??
Gabi aláír!!
Húsz perc múlva az orvosi rendelő előtt számolja az aprót, két receptet összehajtogat, azokat most nem váltja ki, (mert nem tudja kiváltani) !!
Gabi aláírt!!
Gabinak "bejött" a rezsicsökkentés!! A villanyt "idöben" lekapcsolja, gázt nem használ, a tüzelőjét saját maga gyűjti, ha tud, stb!!
Gabi most is támogatni fog!!
(A Gabi anno. az NDK-ban (is) dolgozott és ott (is) minden kedden behívták az irodába!!)
Villon
@Január: De nem látják, nem tudják. Azért remélem, ingyen virsli lesz, mert a héten nem ettem. Arra nem telik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.