Életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki hajnalban megverte és kirabolta egy kispesti Nemzeti Dohánybolt alkalmazottját - értesült a HavariaPress.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Talán minden nemzeti mutyibolt mellé is kellene egy rendőrt állítani.
kiskutyauto
Amikor elmebeteg dilettáns vezetőség és "elit" telepedig a hatalomba és bitorolja azt, olyan sötét korokban általában ez van, szinte kizárólag nevetséges dilettáns intézkedés, dilettáns döntések, hiszen minden vezető pozícióra egyetlen fő kritérium van: hatalom maradéktalan cselédje legyen az illető, hogy segghülye, dilettáns barom az részletkérdés... Nos a nácimutyitrafik történelmi szégyenünk is ennek egy szignifikáns jele és hatása; akkora idióta agyhalott dilettáns barmok "dolgozták ki" ezt is, hogy egy alsótagozatos is jobban megcsinálta volna.. arra nem gondoltak az orbán-csicskacsőcselék illetékes cselédjei hogy a lesötétített üveges megoldás, a kivülről nem beláthatóság a rablóknak kedvez. Odamegy egy kapucniban, megvárja míg üres, kendő föl orra, ajtó becsuk, kipeckel - ugyebár nem látják kintről mi történik - pisztoly elő, a kamerákon semmi sem fog látszani mert arc takarva, pénz van ugyebár, mert a cigi rohadt drága... kutya kinn hagyva, gyerek beadva a szomszéd kapualljba... mivel sok központban egymás mellett van 5-10 ilyen nemzetszégyene trafik, nincs nagy forgalom sem... csodálatosan rabolható... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.