A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Havasi Bertalan leszögezte: folytatódik a miniszterelnök és családja elleni politikai lejárató kampány. Egyes sajtóorgánumok már egy bensőségesnek szánt családi esemény, a miniszterelnök lányának esküvője kapcsán sem tartózkodnak újabb és újabb valótlan állítások terjesztésétől - tette hozzá.

"A tények: a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni a lakodalom helyszínét. A közvetlenül az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt" - fogalmaz közleményében Havasi Bertalan.

Mint arról mi is írtunk a hvg.hu nyomán, pár nappal Orbán Viktor legidősebb lányának esküvője előtt útfelújításokat és kátyúzásokat végeztek el a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg hozzá tartozó Tükröspusztán.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Rájöttem, hogy ez az orbán esküvő...meg a kátyúzás megint csak egy porhintés a poor nép szemébe. Hogy ne vedd észre azt, hogy az orbán kormány 20-30 szoros haszonnal árulja a magyarságot külföldieknek jó pénzért... Úgy hogy rogán tóni mondja meg, hogy ki az a 7 csókos ember, aki az új üzletet közvetítheti a dúsgazdag külföldi és az állam között... A lényeg, hogy értsd...: .orbán bárkinek ad magyarságot, letelepedési engedélyt, útlevelet az únióba, aki hajlandó rengeteg pénzt fizetni érte úgy, hogy magyar államkötvényt vásárol. No, nem az államtól, vagy banktól, mint normálisan, hanem 7 magáncégen keresztül, mint közvetítők, akik közül 6 külföldi adóparadicsomba van bejegyezve!!! És akiknek a körvetítési díja 8-9 számjegyű jutalék !!! (szegény Tocsik Márta, ha még élne, sárga lenne az irigységtől), Szóval akár terrorista az alkaidától vagy bárki, mondjuk egy fegyver vagy kábítószer banda...teljesen mindegy, hogy ki csak fizessen, az magyar lehet.!!! ... De mit szól ehhez a sok turul által kipottyantott ősmagyar??? Megkapják a közvetítés jogát??? Áruljuk a hazát, vigye , akinek kell, csak fizessen sokat érte... Ez a legalja.. Ennél lejjebb nincsen... Pénzmosás... bűnözés... maffia...állami működtetése kontroll és számonkérés nélkül... A jelenlegi magyar kormány egy terrorszervezet orbánnal az élén!!! ... És mi a főmaffiózó lányának az esküvőjén csámcsogunk, mind ha az évszázad esküvője lenne ez a lumpen buli...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Polygoner
Na, ne már! Még a Zsiga Marcika is tudott magának utat csináltatni, akkor Orbán, miért ne?
dr. prédikátor
Elvtársak! akkóóóó hogy is van ez???A helyiek szerint egyértelmű, hogy a kormányfő lányának lagzija miatt indult be hirtelen az útfelújítás. Mint mondják, Tükröspusztán senki más nem lakik, csak Tiborczék. „Mi másért, ha nem a násznép zötykölődés nélküli kijutásáért álltak most neki hirtelen az út toldozásának, foldozásának?" - mondta egy helybeli. A Hvg.hu információi szerint ráadásul nemcsak a Fejér, de a Zala megyei közútkezelő gépei is a helyszínen dolgoznak.

Megkeresték a Magyar Közút Zrt. Fejér megyei igazgatóját is. Molnár István nem tagadta, hogy a héten Csabdin és Tükröspusztán dolgoztak, de azt kérte, hogy a felújításról a központból, a cég kommunikációs igazgatójától, Horváth Józseftől kérjenek tájékoztatást. A Magyar Közút Zrt. részéről végül azt közölték a hvg.hu-val, hogy a jelzett útszakasz nem az országos közúthálózat része, így az nincs a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében.
sheriff
@Dr. Felipe: Ammmáá van, máá mint gödör. Úgy hívják,hogy nemzeti latrina!!
mariaberta
Ó de sajnálom a násznépet. Hányan fognak hasra esni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.